Povezane vesti
Sedam albuma i 83 nepoznate pesme: Novi boks set Brusa Springstina
Serbian News Media 25.06.2025
Većina njih će biti potpuno nepoznata njegovim fanovima. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Brus Springstin je objavio 21 studijski album – sam ili sa svojim E Strit Bendom – i za to vreme je snimio još brojne pesme koje je sada odlučio da objavi… »
Bruce Springsteen izdaje box set od sedam albuma s 83 do sada neobjavljene pjesme
Al Jazeera 25.06.2025
Riječ je zapravo o sedam prethodno neobjavljenih albuma s desecima dosad neobjavljenih pjesama uglavnom snimljenih devedesetih godina. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere Bruce Springsteen je objavio 21 studijski album – sam ili sa svojim E Street… »
Brus Springstin objavljuje boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme
Radio 021 25.06.2025
Brus Springstin je najavio da će objaviti boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Springstin je objavio 21 studijski album - sam ili sa svojim E Strit Bendom - i za to vreme je snimio još brojne pesme… »
Brus Springstin objavljuje boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme
N1 Info 25.06.2025
Većina njih će biti potpuno nepoznata njegovim fanovima. Oglas Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Brus Springstin je objavio 21 studijski album - sam ili sa svojim E Strit Bendom - i za to vreme je snimio još brojne pesme koje je sada odlučio da… »
Vesti dana »
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkcij
Beta pre 19 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 3 satajoš 15 povezanih
Glamočić: „Sutra u Beogradu sastanak sa poljoprivrednicima, 25. februara svi s predstavnicima EK“
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane