Povezane vesti
Sedam albuma i 83 nepoznate pesme: Novi boks set Brusa Springstina
Serbian News Media 25.06.2025
Većina njih će biti potpuno nepoznata njegovim fanovima. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Brus Springstin je objavio 21 studijski album – sam ili sa svojim E Strit Bendom – i za to vreme je snimio još brojne pesme koje je sada odlučio da objavi… »
Bruce Springsteen izdaje box set od sedam albuma s 83 do sada neobjavljene pjesme
Al Jazeera 25.06.2025
Riječ je zapravo o sedam prethodno neobjavljenih albuma s desecima dosad neobjavljenih pjesama uglavnom snimljenih devedesetih godina. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere Bruce Springsteen je objavio 21 studijski album – sam ili sa svojim E Street… »
Brus Springstin objavljuje boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme
Radio 021 25.06.2025
Brus Springstin je najavio da će objaviti boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme. Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Springstin je objavio 21 studijski album - sam ili sa svojim E Strit Bendom - i za to vreme je snimio još brojne pesme… »
Brus Springstin objavljuje boks set od sedam albuma sa 83 neobjavljene pesme
N1 Info 25.06.2025
Većina njih će biti potpuno nepoznata njegovim fanovima. Oglas Tokom svoje 50-godišnje muzičke karijere, Brus Springstin je objavio 21 studijski album - sam ili sa svojim E Strit Bendom - i za to vreme je snimio još brojne pesme koje je sada odlučio da… »
Vesti dana »

Rhmz izdao hitno upozorenje! U naredna dva sata jak pljusak sa gradom u ovom delu zemlje
Alo pre 1 satjoš 33 povezane

Završen sastanak Putina i Vitkofa u Kremlju, trajao je tri sata
Insajder pre 49 minutajoš 21 povezana

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 24 povezane

Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom
Nova pre 45 minutajoš 100 povezanih

Protest u Paviljonima iz ugla MUP: „U toku je uviđaj, utvrđen identitet 15 lica“
Nedeljnik pre 4 satijoš 20 povezanih