Povezane vesti

Srpska pevačica (38) bila je sa muškarcem koji je stariji od njenog oca: "Imala sam 19 godina, prijala mi je njegova zrelost"

Srpska pevačica (38) bila je sa muškarcem koji je stariji od njenog oca: "Imala sam 19 godina, prijala mi je njegova zrelost"

Blic 25.06.2025
Pevačica Indira Indi Aradinović otkrila je da je jednom prilikom imala partnera koji je bio stariji od njenog oca. Naime, priča se povela kada je u jednoj emisiji bila sa koleginicom Verom Matović, te je otkrila kakav stav ima o tome - Ako imaju dobar… »
"Bio je stariji od mog oca nekoliko godina, a ja sam imala oko 19" Indi Aradinović ponovo šokirala javnost priznanjem, evo…

"Bio je stariji od mog oca nekoliko godina, a ja sam imala oko 19" Indi Aradinović ponovo šokirala javnost priznanjem, evo…

Kurir 25.06.2025
Pevačica Indira Indi Aradinović neretko intrigira domaću javnost zbog detalja iz privatnog života, što se i ovog puta dogodilo. Ona je gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je svojevremeno imala partnera koji je bio stariji od njenog oca. - Ako imaju… »

Vesti dana »