Povezane vesti
Srpska pevačica (38) bila je sa muškarcem koji je stariji od njenog oca: "Imala sam 19 godina, prijala mi je njegova zrelost"
Blic 25.06.2025
Pevačica Indira Indi Aradinović otkrila je da je jednom prilikom imala partnera koji je bio stariji od njenog oca. Naime, priča se povela kada je u jednoj emisiji bila sa koleginicom Verom Matović, te je otkrila kakav stav ima o tome - Ako imaju dobar… »
"Bio je stariji od mog oca nekoliko godina, a ja sam imala oko 19" Indi Aradinović ponovo šokirala javnost priznanjem, evo…
Kurir 25.06.2025
Pevačica Indira Indi Aradinović neretko intrigira domaću javnost zbog detalja iz privatnog života, što se i ovog puta dogodilo. Ona je gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je svojevremeno imala partnera koji je bio stariji od njenog oca. - Ako imaju… »
Vesti dana »

Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine
Alo pre 52 minutajoš 30 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 4 satijoš 26 povezanih

(Radarski snimci) za sat vremena olujni oblaci stižu u Srbiju: Ovako će se kretati iz sata u sat: Pljusak, grad i olujni vetar prvo dolaze ovde, a onda neće biti mesta bez pljuskova!
Blic pre 47 minutajoš 53 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 23 povezane