Povezane vesti
"Oštećena mi je moždana funkcija, nalaz nije dobar..." Žena Slobe Radanovića progovorila o teškim zdravstvenim problemima
Kurir 25.06.2025
Ona je jednom prilikom na pitanje jedne pratiteljke da li ima vrtoglavice pre ili nakon migrene, otvoreno odgovorila. Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, godinama se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, o čemu je bez ustručavanja… »
"Stalno Padam u nesvest, oštećena mi je moždana funkcija" Žena Slobe Radanovića otkrila sve o problemu sa zdravljem: Nalazi…
Kurir 25.06.2025
Ona je jednom prilikom na pitanje jedne pratiteljke da li ima vrtoglavice pre ili nakon migrene, otvoreno govorila. Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, godinama se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, o čemu je bez ustručavanja… »
"Oštećena mi je moždana funkcija": Jelena Radanović se godinama bori sa zdravstvenim problemom: "Stalno padam u nesvest"
Blic 24.06.2025
Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović, godinama ima zdravstveni problem o čemu je jednom prilikom govorila. Jelena Radanović je jako aktivna na Instagramu gde pratiocima često otkriva detalje iz privatnog života. Tako je jednom prilikom govorila i o… »
Vesti dana »
Na izričit zahtev ministarke: Naftaši moraju da dostave plan za uvoz nafte
Blic pre 24 minutajoš 27 povezanih
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
(Foto, video) radarski snimci otkrivaju haos koji stiže: Ekstremno količine kiše, sneg, ali ledena kiša, sve to danas!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 39 minutajoš 60 povezanih
Drčelić: Zahtevamo brzu reakciju i kazne za odgovorne; ABA liga: Sudije donele ispravnu odluku
RTV pre 38 minutajoš 33 povezane