Повезане вести
"Оштећена ми је мождана функција, налаз није добар..." Жена Слобе Радановића проговорила о тешким здравственим проблемима
Курир 25.06.2025
Она је једном приликом на питање једне пратитељке да ли има вртоглавице пре или након мигрене, отворено одговорила. Јелена Радановић, супруга певача Слобе Радановића, годинама се бори са озбиљним здравственим проблемима, о… »
"Стално Падам у несвест, оштећена ми је мождана функција" Жена Слобе Радановића открила све о проблему са здрављем: Налази…
Курир 25.06.2025
Она је једном приликом на питање једне пратитељке да ли има вртоглавице пре или након мигрене, отворено говорила. Јелена Радановић, супруга певача Слобе Радановића, годинама се бори са озбиљним здравственим проблемима, о чему… »
"Оштећена ми је мождана функција": Јелена Радановић се годинама бори са здравственим проблемом: "Стално падам у несвест"
Блиц 24.06.2025
Жена Слобе Радановића, Јелена Радановић, годинама има здравствени проблем о чему је једном приликом говорила. Јелена Радановић је јако активна на Инстаграму где пратиоцима често открива детаље из приватног живота. Тако је једном… »
Вести дана »
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски одбио амерички план за крај рата: Хитно отказан састанак са лидером Украјине у Турској: "Дошао је са другим планом, који Русија неће прихватити"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 2 сатајош 1 повезана