Povezane vesti
Student FON-a nakon informativnog razgovora: Kukavički potez, isto su radili i pred 15. mart
N1 Info 25.06.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu koji je juče pozvan u policiju na informativni razgovor, Matija Sabovojnić, rekao je u Danu uživo da mu nije jasno zašto su ga zvali i da je reč o kukavičkom potezu. Slično je, kaže, bilo i pred veliki… »
Student FPN-a o saslušanju u policiji: Ni vama ne bih rekao šta pripremamo za Vidovdan, zanimali su ih protesti i blokade
Nova 25.06.2025
Student Fakulteta političkih nauka u Beogradu Petar Gardović koji je pozvan na "informativni razgovor" prepričava susret sa inspektorima policije. Petar Gardović jedan je od troje studenata Fakulteta političkih nauka, koje je policija zvala na… »
Student FPN-a za „Vreme”: „Policija me je pitala privatne stvari”
Vreme 25.06.2025
Student Fakulteta političkih nauka u Beogradu Petar Gardović koji je pozvan na "informativni razgovor" za „Vreme” prepričava susret sa inspektorima policije. Petar Gardović jedan je od troje studenata Fakulteta političkih nauka, koje je policija zvala na… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 4 satijoš 2 povezane