Povezane vesti
Brena o periodu kad su joj sinovi bili mali: "Mnogo mi je teško kada prolazim pored njihovih soba"
Mondo pre 10 dana
Muzička zvezda Lepa Brena jednom prilikom govorila je o svojoj deci, te otkrila kako je izgledao njihov tinejdžerski period. Pevačica je ispričala da joj nimalo nije bilo jednostavno da ih odgaja, ali joj je suprug Boba Živojinović u tome dosta pomogao… »
"Teško mi je kad prolazim pored njihovih soba": Lepa Brena bez zadrške o odrastanju sinova, priznaje i kako je podnela to što…
Blic pre 11 dana
Lepa Brena je priznala kako nije bilo nimalo lako odgajati sinove, pogotovo što je to značilo "više tinejdžera u kući u isto vreme". Lepa Brena otkriva kako se nosila sa periodom u kojem su njeni sinovi stasavali u muškarce i kaže da može samo da bude… »
"Mnogo mi je teško kada prolazim pored njihovih soba" Lepa Brena izustila ono što što je krila godinama, u vili na Bežanijskoj…
Alo pre 11 dana
Pevačica iskreno o sinovima i porodici. Lepa Brena otvorila je dušu i progovorila o periodu kada su njeni sinovi bili tinejdžeri. Kako je objasnila, nimalo joj nije bilo jednostavno da ih odgaja, ali joj je suprug Boba Živojinović umnogome pomogao. -… »
"Teško mi je kad prolazim pored njihovih soba": Lepa Brena progovorila o sinovima, ovo je teško podnela
Telegraf pre 11 dana
Lepa Brena je priznala kako nije bilo nimalo lako odgajati sinove, pogotovo što je to značilo "više tinejdžera u kući u isto vreme". Lepa Brena otkriva kako se nosila sa periodom u kojem su njeni sinovi stasavali u muškarce i kaže da može samo da bude… »
Vesti dana »

Istraga protiv funkcionera SNS-a Stefana Ivetića zbog lažnog iskaza
Serbian News Media pre 1 satjoš 43 povezane

(Foto, video) blokade u Beogradu: Gradski prevoz u redovnom režimu, saobraćaj se odvija nesmetano, policija sprečila blokadu magistrale Zlatibor - Požega
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Inženjer Đajić o deonici Pakovraće-Požega: Sprečiti klizanje terena do jeseni
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane

Broj žrtava poplava u Teksasu porastao na 59, traga se za nestalim devojčicama
Vreme pre 34 minutajoš 36 povezanih

Macut: Borba srpskog naroda za slobodu se nije gasila, Dodik: Nevesinje temelj istorije Srba
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih