Povezane vesti

Đilas: Ja sam uvek za jednu listu na kojoj bi bili svi, ako je problem moje ime neće ga biti

Đilas: Ja sam uvek za jednu listu na kojoj bi bili svi, ako je problem moje ime neće ga biti

Jugmedia 25.06.2025
Uz veliku izlaznost, koje je zasluga studenata, Vučić gubi izbore. Država se raspada, ljudi su spremni na promene. Ja sam uvek za jednu listu na kojoj bi bili svi, ako je problem moje ime neće ga biti“, kazao je lider Stranke slobode i pravde Dragan… »
Dragan Đilas: Ja sam uvek za jednu listu na kojoj bi bili svi, ako je problem moje ime – neće ga biti

Dragan Đilas: Ja sam uvek za jednu listu na kojoj bi bili svi, ako je problem moje ime – neće ga biti

Nova 25.06.2025
Aktuelne teme iz domaće štampe u jutarnjem programu "Probudi se" komentarisao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. ĐIlas ističe šta su nam pokazali redovni lokalni izbori u Kosjeriću i Zaječaru koji su bili prvi test posle višemesečne krize… »
Đilas o Kosjeriću i Zaječaru: „Vučić gubi podršku na lokalu, odjavna špica počela“

Đilas o Kosjeriću i Zaječaru: „Vučić gubi podršku na lokalu, odjavna špica počela“

Serbian News Media 25.06.2025
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas komentarisao je aktuelne teme u jutarnjem programu „Probudi se“, fokusirajući se na lokalne izbore i političku situaciju u Srbiji. U Kosjeriću će 1. novembra biti ponovljeni izbori na biračkom mestu broj… »

Vesti dana »