Povezane vesti
"2-3 puta sam pisao tekstove, pa cepao papir": Vladimir Stojković otkrio zašto nije završio karijeru
Mondo 25.06.2025
Vladimir Stojković je već imao spremno oproštajno pismo, a onda je došao poziv Radničkog. Nakon odlaska iskusnog Marka Miloševića, koji je po isteku ugovora sa kragujevačkim klubom prešao u beogradski Partizan, Kragujevčani su ostali samo sa dvojicom… »
Vladimir Stojković u Radničkom iz Kragujevca: Bivši reprezentativac se vratio u srpski fudbal
Serbian News Media 25.06.2025
Nekadašnji reprezentativac Srbije, Vladimir Stojković, vratio se u srpski fudbal potpisivanjem ugovora sa Radničkim 1923 iz Kragujevca. Iskusni čuvar mreže, predstavljen danas u klubu, istakao je da je dogovor postignut brzo, uprkos njegovoj prvobitnoj… »
Stojković: Siguran sam da mogu da pomognem ambicioznom klubu kao što je Radnički
Sportski žurnal 25.06.2025
Nekadašnji golman reprezentacije Srbije će naredne sezone braniti za Kragujevčane. Novi golman kluba iz Kragujevca Vladimir Stojković rekao je da je siguran da može da pomogne ambicioznom klubu kao što je Radnički, Nekadašnji golman reprezentacije Srbije… »
Stojković predstavljen u Radničkom: "Pocepao sam papir o kraju karijere - želim da se desi još nešto lepo"
InfoKG 25.06.2025
Bivši reprezentativac predstavljen na "Čika Dači". Nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Stojković vratio se u srpski fudbal i potpisao ugovor sa Radničkim iz Kragujevca, a na predstavljanju u klubu iz najvećeg grada Šumadije iskusni čuvar mreže… »
Vladimir Stojković predstavljen u Kragujevcu: Pratim već neko vreme Radnički, mislim da smo se pronašli
Dnevnik 25.06.2025
Vladimir Stojković je zvanično predstavljen kao novi golman Fudbalskog kluba Radnički iz Kragujevca. Nekadašnji golman reprezentacije Srbije će naredne sezone braniti za Radnički. On će u klubu iz Kragujevca da zameni Marka Miloševića, koji je prešao u… »
Stojković stigao u Kragujevac: Radnički dobio veliko pojačanje
RTK 25.06.2025
Nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Stojković novi je golman Fudbalskog kluba Radnički 1923. Stojković će na ovoj poziciji zameniti Marka Miloševića koji je potpisao za Partizan, a promocija novog člana tima sa „Čika Dače“ organizovana je danas… »
Stojković: Siguran sam da mogu da pomognem Radničkom
RTS 25.06.2025
Siguran sam da mogu da pomognem ovako ambicioznom klubu kao što je Radnički, izjavio je danas novi golman fudbalskog kluba iz Kragujevca Vladimir Stojković. Nekadašnji golman reprezentacije Srbije će naredne sezone braniti za Radnički. On će u klubu iz… »
Hteo da završi karijeru! Posle pet sekundi razgovora znao da će prihvatiti poziv! Prve reči Vladimira Stojkovića nakon…
Kurir 25.06.2025
Vladimir Stojković se, sada i zvanično, vratio u srpski fudbal nakon četiri godine. Čuveni srpski golman je u julu 2021. godine napustio Partizan i prešao u Al Faihu iz Saudijske Arabije. Tri godine kasnije, uprkos dobrim partijama, napustio je klub, a… »
"Siguran sam da mogu da pomognem!" Vladimir Stojković po povratku u srpski fudbal
Večernje novosti 25.06.2025
Siguran sam da mogu da pomognem ovako ambicioznom klubu kao što je Radnički, izjavio je danas novi golman fudbalskog kluba iz Kragujevca Vladimir Stojković. FOTO: N. Paraušić Nekadašnji golman reprezentacije Srbije će naredne sezone braniti za Radnički… »
Vladimir Stojković predstavljen u Kragujevcu: Otkrio čiji poziv je bio presudan, pa poslao poruku Đavolima
Telegraf 25.06.2025
Vladimir Stojković otkrio da je ključnu ulogu imao jedan poziv. Golman Vladimir Stojković ponovo je u srpskom fudbalu! Legendarni golman potpisao je za Radnički iz Kragujevca, gde je i promovisan tokom dana. Nekadašnji čuvar mreže reprezentacije Srbije… »
Stojković predstavljen u Radničkom: "Pocepao sam papir o kraju karijere - želim da se desi još nešto lepo"
Sportske.net 25.06.2025
Nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Stojković vratio se u srpski fudbal i potpisao ugovor sa Radničkim iz Kragujevca, a na predstavljanju u klubu iz najvećeg grada Šumadije iskusni čuvar mreže istakao je da je dogovor došao brzo, uprkos tome što… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 38 minutajoš 1 povezana