Povezane vesti
Mi-snaga naroda: Izmene zakona o biračkom spisku daju formalna ovlašćenja predstavnicima NVO
Beta 25.06.2025
Pokret Mi-snaga naroda zatražio je danas reviziju izmena zakona o biračkom spisku zbog, kako su naveli, niza nepravilnosti i nezakonitosti u nacrtu tog akta čiji je cilj "dalja erozija suvereniteta Srbije i stavljanje izbornog zakonodavstva pod kontrolu… »
Mi, snaga naroda: Naš birački spisak kontrolišu nevladine organizacije
Danas 25.06.2025
Pokret Mi-snaga naroda zatražio je danas reviziju izmena zakona o biračkom spisku zbog, kako su naveli, niza nepravilnosti i nezakonitosti u nacrtu tog akta čiji je cilj „dalja erozija suvereniteta Srbije i stavljanje izbornog zakonodavstva pod kontrolu… »
Mi-snaga naroda: Izmene zakona o biračkom spisku daju formalna ovlašćenja predstavnicima NVO
Radio sto plus 25.06.2025
U saopštenju su naveli da bi usvajanjem predloženih izmena zakona, predstavnici nevladinih organizacija postali “deo tela koje donosi odluke o validnosti biračkih podataka, uz mogućnost veta u tim odlukama”. “Nacrt zakona ustanovljava posebnu Komisiju za… »
Vesti dana »

Vlast danas otvara prugu Novi Sad - Subotica, stanične zgrade u lošem stanju
Radio 021 pre 5 satijoš 61 povezana

Bela kuća povukla nominaciju Marka Brnovića za mesto ambasadora u Srbiji
BBC News pre 44 minutajoš 20 povezanih

Oko: Trampov "istorijski" sporazum – da li će Bler biti mirotvorac ili sledi nastavak pakla u Gazi
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

Skandal Bena Gvira: Izraelski ministar snimio kako se ruga zarobljenima s flotile VIDEO
B92 pre 6 satijoš 26 povezanih

Proglašena vanredna situacija na delu opštine Arilje, preko 1.500 građana bez struje
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane