Povezane vesti
Otvoreno pismo roditelja Gimnazije u Leskovcu: Ako nećete da branite interese dece – dajte nekom ko hoće
Jug press 25.06.2025
LESKOVAC Mi, roditelji učenika Gimnazije u Leskovcu, koji smo prisustvovali poslednjim sednicama Saveta roditelja – na kojima, uprkos zakonito sazvanim terminima, nije bilo kvoruma – obraćamo se javnosti i pre svega kolegama roditeljima: članovima Saveta… »
Otvoreno pismo roditelja gimnazijalaca u Leskovcu: Ako nećete da branite interese dece, dajte nekome ko hoće
Jugmedia 25.06.2025
Mi, roditelji učenika Gimnazije u Leskovcu koji smo prisustvovali poslednjim sednicama Saveta roditelja – na kojima, uprkos zakonito sazvanim terminima, nije bilo kvoruma – obraćamo se javnosti i pre svega kolegama roditeljima: članovima Saveta koji se… »
Deo roditelja učenika Gimnazije: Ako nećete da branite interese dece, dajte nekom ko hoće!
Rešetka 25.06.2025
Mi, roditelji učenika Gimnazije u Leskovcu koji smo prisustvovali poslednjim sednicama Saveta roditelja – na kojima, uprkos zakonito sazvanim terminima, nije bilo kvoruma – obraćamo se javnosti i pre svega kolegama roditeljima: članovima Saveta koji se… »
Vesti dana »
Ujutru oblačno sa kišom i snegom: Najviša temperatura do 13 stepeni
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 12 povezanih
Srpska pravoslavna crkva i škole danas proslavljaju Svetog Savu
Euronews pre 27 minutajoš 10 povezanih
Blokade graničnih prelaza za teretna vozila na ulazu i izlazu iz zemlje
Nova pre 12 minutajoš 7 povezanih
AMSS: Putnički saobraćaj na granicama bez zadržavanja, teretni terminali i dalje blokirani
Ozon pre 37 minutajoš 6 povezanih