Povezane vesti

"Neki su potpisali pre mene, ali ja sam prvi predstavljen": Moneke otkrio nova pojačanja Zvezde

"Neki su potpisali pre mene, ali ja sam prvi predstavljen": Moneke otkrio nova pojačanja Zvezde

Mondo 25.06.2025
Čima Moneke otkrio je da je Crvena zvezda dovela još igrača, mada njihova imena još nisu objavljena. Čima Moneke prvo je zvanično pojačanje Crvene zvezde, a Nigerijac je nakon svog predstavljanja otkrio da postoji još igrača koji su potpisali saradnju sa… »
Čima Moneke odgovorio Grobarima zbog poruka i komentara: "Ne znam zašto se ljute, Partizan me nije hteo..."

Čima Moneke odgovorio Grobarima zbog poruka i komentara: "Ne znam zašto se ljute, Partizan me nije hteo..."

Telegraf 25.06.2025
U poslednje vreme se u košarkaškoj javnosti mnogo govorilo o pojačanjima Crvene zvezde, neka od imena su već stigla, a prvi, koji je zvanično predstavljen jeste Čima Moneke. Nije dugo nigerijskom košarkašu bilo potrebno da pridobije simpatije Zvezdinih… »
Zvezda postaje "nigerijski tim"! Čima Moneke sve otkrio: Sa crveno-belima hoću da osvojim Evroligu!

Zvezda postaje "nigerijski tim"! Čima Moneke sve otkrio: Sa crveno-belima hoću da osvojim Evroligu!

Kurir 25.06.2025
Nigerijac veliki optimista. Čima Moneke prvo je zvanično pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu, Nigerijski košarkaš je već startu otkrio je možda i više nego što je smeo, jer je praktično najavio još trojicu igrača koji će stići na Mali Kalemegdan… »
Moneke objasnio zašto baš Zvezda: "Biće to zabavan i borben nigerijski tim"

Moneke objasnio zašto baš Zvezda: "Biće to zabavan i borben nigerijski tim"

Telegraf 25.06.2025
Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je prvo pojačanje prelaznog roka za novu sezonu, pa je predstavljen Čima Moneke, a sada je u opširnom intervjuu za " Mozzart sport" govorio kako je došlo do svega. Podelio je prvo kako se oseća zbog dolaska u novi… »
Moneke otkrio sve, još trojica Nigerijaca stižu u Zvezdu!

Moneke otkrio sve, još trojica Nigerijaca stižu u Zvezdu!

Sportske.net 25.06.2025
Nigerijski košarkaš Čima Moneke prvo je zvanično pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu, a novi igrač crveno-belih u svom razgovoru za "Mozzart sport" otkrio je možda i više nego što je smeo, jer je praktično najavio još trojicu igrača koji će stići… »

Vesti dana »