Povezane vesti
Savo Milošević je ljubav sa voditeljkom Pinka skrivao od javnosti: Nju je voleo posle razvoda od žene
Telegraf 25.06.2025
Bivši srpski fudbaler Savo Milošević (51) privatan život krije daleko od očiju javnosti, a poznato je da uživa u skladnoj vezi sa Natalijom sa kojom se pojavio na svadbi harmonikaša Ace Sofronijevića. Pre nje, Savo Milošević je bio sa voditeljkom "Pink"… »
Savo Milošević voleo voditeljku "pinka": Ljubav krili od svih, a onda se sve saznalo: "Dopala mi se čim sam je ugledao"
Blic 25.06.2025
Bivši srpski fudbaler Savo Milošević (51) privatan život krije daleko od očiju javnosti, a poznato je da uživa u skladnoj vezi sa Natalijom sa kojom se pojavio na svadbi harmonikaša Ace Sofronijevića. Pre nje, Savo Milošević je bio sa voditeljkom "Pink"… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 3 satajoš 50 povezanih
Ukrajini preti kapitulacija: Cure detalji novog američkog plana zbog kog Putin trlja ruke
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 4 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 8 satijoš 32 povezane