Povezane vesti
Gej afera pevača trese Srbiju! Voditelj koji je razotkrio sve se oglasio, ispičao šok detalje: Zvao me je i... Spomenuo i…
Kurir 25.06.2025
Nakon što je Božo Dobriša javno izneo da jedan od najpoznatijih pevača sa Balkana vodi dvostruki život i da je homoseksualac, cela estrada se uzburkala. Voditelj Božo Dobriša otkrio je da je sa njim kontaktirao pevač za kog je nedavno izjavio da je… »
Gej afera pevača trese Srbiju: Voditelj ga raskrinkao, a ovaj ga je sada kontaktirao: "Zvao me je da me moli"
Blic 25.06.2025
Novinar Božo Dobriša ponovo je uzburkao javnost, nakon što je raskrinkao jednog pevača i njegovu ljubavnu romansu sa muškarcem, iako je zauzet. Naime, nakon što je izjavio da jedan od najpoznatijih pevača sa Balkana vodi dvostruki život, otkrio je da ga… »
Gej afera pevača trese region! Voditelj ga javno raskrinkao, a on ga hitno pozvao: "Molio me je"
Alo 25.06.2025
Kako je novinar naveo, pevač je priznao da želi da prekine vezu sa svojim partnerom, ali se plaši posledica. Crnogorski novinar Božo Dobriša ponovo je uzburkao javnost tako što je raskrinkao jednog pevača i njegovu ljubavnu romansu sa muškarcem, iako je… »
Gej afera poznatog pevača uzdrmala javnost! On kontaktirao voditelja koji ga je razotkrio: "Molio me je..."
Telegraf 25.06.2025
Poznati novinar Božo Dobriša ponovo je uzburkao javnost šokantnim otkrićem o jednom poznatom pevaču, za koga tvrdi da vodi dvostruki život. Kako navodi, reč je o pevaču koji je, uprkos braku i porodičnom životu, u tajnoj ljubavnoj vezi sa muškarcem… »
Vesti dana »

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
N1 Info pre 46 minutajoš 23 povezane

Od sutra ulazimo u novi toplotni talas: Trajaće 10-ak dana, najtoplije na jugoistoku
Rešetka pre 1 satjoš 46 povezanih

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 21 minutajoš 40 povezanih