Повезане вести
Геј афера певача тресе Србију! Водитељ који је разоткрио све се огласио, испичао шок детаље: Звао ме је и... Споменуо и…
Курир 25.06.2025
Након што је Божо Добриша јавно изнео да један од најпознатијих певача са Балкана води двоструки живот и да је хомосексуалац, цела естрада се узбуркала. Водитељ Божо Добриша открио је да је са њим контактирао певач за ког је… »
Геј афера певача тресе Србију: Водитељ га раскринкао, а овај га је сада контактирао: "Звао ме је да ме моли"
Блиц 25.06.2025
Новинар Божо Добриша поново је узбуркао јавност, након што је раскринкао једног певача и његову љубавну романсу са мушкарцем, иако је заузет. Наиме, након што је изјавио да један од најпознатијих певача са Балкана води… »
Геј афера певача тресе регион! Водитељ га јавно раскринкао, а он га хитно позвао: "Молио ме је"
Ало 25.06.2025
Како је новинар навео, певач је признао да жели да прекине везу са својим партнером, али се плаши последица. Црногорски новинар Божо Добриша поново је узбуркао јавност тако што је раскринкао једног певача и његову љубавну… »
Геј афера познатог певача уздрмала јавност! Он контактирао водитеља који га је разоткрио: "Молио ме је..."
Телеграф 25.06.2025
Познати новинар Божо Добриша поново је узбуркао јавност шокантним открићем о једном познатом певачу, за кога тврди да води двоструки живот. Како наводи, реч је о певачу који је, упркос браку и породичном животу, у тајној… »
Вести дана »
Пао спортски авион код Суботице: Један мушкарац погинуо, други превезен у болницу
Бета пре 1 сатјош 51 повезана
Фискални савет: Непознати узроци поскупљења ЕКСПО и других великих пројеката за скоро 100 милијарди динара
Н1 Инфо пре 4 сатијош 19 повезаних