Povezane vesti

Gej afera pevača trese Srbiju! Voditelj koji je razotkrio sve se oglasio, ispičao šok detalje: Zvao me je i... Spomenuo i…

Gej afera pevača trese Srbiju! Voditelj koji je razotkrio sve se oglasio, ispičao šok detalje: Zvao me je i... Spomenuo i…

Kurir 25.06.2025
Nakon što je Božo Dobriša javno izneo da jedan od najpoznatijih pevača sa Balkana vodi dvostruki život i da je homoseksualac, cela estrada se uzburkala. Voditelj Božo Dobriša otkrio je da je sa njim kontaktirao pevač za kog je nedavno izjavio da je… »
Gej afera pevača trese Srbiju: Voditelj ga raskrinkao, a ovaj ga je sada kontaktirao: "Zvao me je da me moli"

Gej afera pevača trese Srbiju: Voditelj ga raskrinkao, a ovaj ga je sada kontaktirao: "Zvao me je da me moli"

Blic 25.06.2025
Novinar Božo Dobriša ponovo je uzburkao javnost, nakon što je raskrinkao jednog pevača i njegovu ljubavnu romansu sa muškarcem, iako je zauzet. Naime, nakon što je izjavio da jedan od najpoznatijih pevača sa Balkana vodi dvostruki život, otkrio je da ga… »
Gej afera poznatog pevača uzdrmala javnost! On kontaktirao voditelja koji ga je razotkrio: "Molio me je..."

Gej afera poznatog pevača uzdrmala javnost! On kontaktirao voditelja koji ga je razotkrio: "Molio me je..."

Telegraf 25.06.2025
Poznati novinar Božo Dobriša ponovo je uzburkao javnost šokantnim otkrićem o jednom poznatom pevaču, za koga tvrdi da vodi dvostruki život. Kako navodi, reč je o pevaču koji je, uprkos braku i porodičnom životu, u tajnoj ljubavnoj vezi sa muškarcem… »

Vesti dana »