Povezane vesti

Đoković i Sabalenka se kladili u 100 dolara: Nole vrisnuo, lomio reket, ona pala na kolena - "Daj mi pare..."

Đoković i Sabalenka se kladili u 100 dolara: Nole vrisnuo, lomio reket, ona pala na kolena - "Daj mi pare..."

Telegraf 25.06.2025
Pripreme za Vimbldon dobile su poseban šmek – Novak Đoković i Arina Sabalenka odlučili su da trening u Londonu začine – opkladom! Srpski as i prva teniserka sveta trenirali su zajedno svega četiri dana pred start trećeg grend slema sezone, a atmosfera je… »
Đoković trenirao sa Sabalenkom pred start Vimbldona

Sportski žurnal 25.06.2025
Treći gren slem sezone počinje 30. juna. Novak Đoković je trenirao u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na društvenim mrežama su objavljene brojne fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Sabalenka i… »
Đoković trenirao sa Beloruskinjom Sabalenkom pred start Vimbldona

Đoković trenirao sa Beloruskinjom Sabalenkom pred start Vimbldona

Euronews 25.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković danas je trenirao u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na društvenim mrežama su objavljene brojne fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Sabalenka i Đoković zajedno… »
Pripreme za Vimbldon - Nadmudrivanje Noleta i Arine

Pripreme za Vimbldon - Nadmudrivanje Noleta i Arine

Sportske.net 25.06.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka su veliki prijatelji, a uoči velikih, grend slem turnira često koriste priliku i da zajedno treniraju, kao što je to slučaj ovih dana, u susret Vimbldonu. Na društvenim mrežama su se pojavili snimci njihovog… »
Đoković trenirao sa Sabalenkom pa joj se zahvalio na ruskom /video/

Đoković trenirao sa Sabalenkom pa joj se zahvalio na ruskom /video/

Sputnik 25.06.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka trenirali su zajedno na Vimbldonu, a najbolji teniser svih vremena na ruskom jeziku se zahvalio prvoj teniserki planete. Stigao je nedavno Novak Đoković na Vimbldon, a na jednom od treninga društvo mu je pravila Arina… »
Spektakl! Kako je Sabalenka odrala Novaka i uzela mu pare! Srpski as se kladio s teniserkom pa se pokajao, pogledajte ovo…

Spektakl! Kako je Sabalenka odrala Novaka i uzela mu pare! Srpski as se kladio s teniserkom pa se pokajao, pogledajte ovo…

Kurir 25.06.2025
Vimbldon se još nije ni zahuktao, a već imamo prvi šou-program na londonskoj travi i to u režiji Novaka Đokovića i Arine Sabalenke! Na jednom od terena u Londonu, gde se zvezde belog sporta zagrevaju za najprestižniji turnir na svetu, desio se pravi mali… »
Lakše je uz smeh - Đoković se u odabranom društvu priprema za Vimbldon

Lakše je uz smeh - Đoković se u odabranom društvu priprema za Vimbldon

RTS 25.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenirao je u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred početak Vimbldona. Treći grend slem sezone počinje 30. juna, a Novak Đoković se na londonskoj travi uveliko priprema za pohod na 101. titulu… »
Dobro udaranje sa šampionom! Novak naterao Beloruskinju da "zapleše" na travi Vimbldona!

Dobro udaranje sa šampionom! Novak naterao Beloruskinju da "zapleše" na travi Vimbldona!

Kurir 25.06.2025
Novak i Sabalenka zajedno sparingovali pred Vimbldon. Najbolji srpski teniser Novak Đoković sprema se za predstojeći Vimbldon, a ove srede sparingovao je sa Arinom Sabalenkom. Beloruskinja je ovu informaciju podelila na svom Instagramu, uz zajedničku… »
Đoković i Sabalenka zajedno treniraju pred početak Vimbldona

Đoković i Sabalenka zajedno treniraju pred početak Vimbldona

Sport klub 25.06.2025
Na terenu je sve prštalo od smeha, pozitivne energije i dobrog raspoloženja starih prijatelja. Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenirao je u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na internetu su se pojavile… »

RTV 25.06.2025
LONDON - Srpski teniser Novak Đoković danas je trenirao u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na društvenim mrežama su objavljene brojne fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Sabalenka i Đoković… »
(Foto, video) Novak sparingovao s najboljom na svetu: Četiri dana pred Vimbldon Sabalenka testirala Đokovića

(Foto, video) Novak sparingovao s najboljom na svetu: Četiri dana pred Vimbldon Sabalenka testirala Đokovića

Dnevnik 25.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković u sredu je trenirao u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na društvenim mrežama su objavljene brojne fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Sabalenka i Đoković zajedno… »
VIDEO „Daj mi moj novac – zaboravio sam novčanik“: Opklada Đokovića i Sabalenke, evo zbog čega je Arina tražila pare od Novaka…

VIDEO „Daj mi moj novac – zaboravio sam novčanik“: Opklada Đokovića i Sabalenke, evo zbog čega je Arina tražila pare od Novaka…

Nova 25.06.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka glavna su tema ovih dana na Vimbldonu, a evo i zbog čega. Sa njima nikada nije dosadno, a to pokazuje i poslednji zajednički trening koji su imali tokom srede. Novak i Sabalenka su se zajedno spremali za treći grend slem… »
Đoković trenirao sa Sabalenkom

Đoković trenirao sa Sabalenkom

Politika 25.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković danas je trenirao u Londonu sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, četiri dana pred start Vimbldona. Na društvenim mrežama su objavljene brojne fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Sabalenka i Đoković zajedno… »
Sabalenka "izdala" Novaka, pa mu se vratila, Đoković je ovim potezom naterao da "zapleše" na travi Vimbldona

Sabalenka "izdala" Novaka, pa mu se vratila, Đoković je ovim potezom naterao da "zapleše" na travi Vimbldona

Telegraf 25.06.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u Londonu, gde ga očekuje nastup na trećem Grend slemu sezone. Zagrevanje za Vimbldon uveliko traje, a teniseri ne propuštaju priliku i da se dobro zabave. Tako, ove srede, srpski teniser je trenirao sa… »

Vesti dana »