Povezane vesti
Karleuša bila prikovana za krevet, progovorila o bolničkim danima: "Nosila sam pelene, imala sam ozbiljan problem"
Mondo 25.06.2025
Folkerka Olja Karleuša svojevremeno je imala ozbiljan zdravstveni problem zbog kog je 20 dana ležala u bolnici prikovana za krevet. Olja Karleuša je sada gostujući u emisiji "Amidži šou" govorila o novoj pesmi, koju je posvetila sinu, s obzirom na to da… »
"Dok sam bila u bolnici u pelenama zvala me je drugarica i rekla..." Olja Karleuša otkrila detalj koji do sada niko nije znao…
Kurir 25.06.2025
Zbog ljubavi sam umela da prolijem suzu. Pevačica Olja Karleuša imala je ozbiljan zdravstveni problem zbog kog je 20 dana bila u bolnici prikovana za krevet. Gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, Olja Karleuša govorila je o novoj pesmi, koju je posvetila… »
Vesti dana »
Macut čestitao odbojkašicama na osvojenoj bronzanoj medalji na EP: "Bravo devojke, ponos ste Srbije"
Euronews pre 12 minutajoš 103 povezane
(Video) Ekstremna desnica počistila konkurente na izborima u Nemačkoj: Šokantni rezultati izbora u Saksoniji, AfD na 44 odsto
Blic pre 17 minutajoš 69 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 3 satajoš 42 povezane
Saša Ilić o suđenju na derbiju: "Ovo što sam doživeo Zvezdi ne treba, veliki je klub"
Mondo pre 17 minutajoš 63 povezane