Повезане вести
Претучен српски певач! Објавио снимак са модрицама, тврди да га је напало пет мушкараца: "Треба ми помоћ!"
Телеграф 25.06.2025
Горан Вујичић Вуиа, певач и бивши учесник ријалитија "Парови", шокирао је своје пратиоце на ТикТоку објавом да је брутално претучен у Турској, где већ неко време живи и поседује стан. Вуиа је објавио снимак са видним модрицама на… »
Претучен певач, лице му у подливима! Тврди да га је напало пет мушкараца: "Није ми добро"
Ало 25.06.2025
Објавио снимак са модрицама тврдећи да га је напало пет мушкараца. Певач и некадашњи учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок налогу видео на ком тврди да је претучен. Наиме, Горан већ неко… »
Претучен познати певач! Показао лице у подливима, напало га пет мушкараца: Треба ми помоћ, није ми добро... Шок детаљи
Курир 25.06.2025
Горан већ неко време борави у Турској где је купио и стан, а сада је објавио снимак са модрицама тврдећи да га је напало пет мушкараца. Певач и бивши учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок… »
Претучен ријалити учесник: У Турској га напало пет мушкараца, показао лице пуно подлива, па завапио за помоћ
Мондо 25.06.2025
Певач и бивши учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок налогу да је претучен. Горан већ неко време борави у Турској где је купио и стан, а сада је објавио снимак са модрицама тврдећи да га је… »
Вести дана »
Годину дана од напада на студенте ФДУ: Колоне након Општине Нови Београд стижу ка Савском тргу
Данас пре 24 минутајош 33 повезане
Украјина ће у Швајцарској почети консултације са Американцима о мировном споразуму с Москвом
Бета пре 9 минутајош 39 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Морава инфо пре 19 минутајош 21 повезана
Играч Реала МВП 12. кола иако је тек трећи по индексу корисности
Спортски журнал пре 1 сатјош 30 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане