Povezane vesti

Pretučen srpski pevač! Objavio snimak sa modricama, tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Treba mi pomoć!"

Pretučen srpski pevač! Objavio snimak sa modricama, tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Treba mi pomoć!"

Telegraf pre 14 dana
Goran Vujičić Vuya, pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", šokirao je svoje pratioce na TikToku objavom da je brutalno pretučen u Turskoj, gde već neko vreme živi i poseduje stan. Vuya je objavio snimak sa vidnim modricama na licu i telu, uz poruku… »
Pretučen pevač, lice mu u podlivima! Tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Nije mi dobro"

Pretučen pevač, lice mu u podlivima! Tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Nije mi dobro"

Alo pre 14 dana
Objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu video na kom tvrdi da je pretučen. Naime, Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je… »
Pretučen poznati pevač! Pokazao lice u podlivima, napalo ga pet muškaraca: Treba mi pomoć, nije mi dobro... Šok detalji

Pretučen poznati pevač! Pokazao lice u podlivima, napalo ga pet muškaraca: Treba mi pomoć, nije mi dobro... Šok detalji

Kurir pre 14 dana
Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je kupio i stan, a sada je objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu da je pretučen. Naime… »
Pretučen rijaliti učesnik: U Turskoj ga napalo pet muškaraca, pokazao lice puno podliva, pa zavapio za pomoć

Pretučen rijaliti učesnik: U Turskoj ga napalo pet muškaraca, pokazao lice puno podliva, pa zavapio za pomoć

Mondo pre 14 dana
Pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu da je pretučen. Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je kupio i stan, a sada je objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač… »

Vesti dana »