Повезане вести

Претучен српски певач! Објавио снимак са модрицама, тврди да га је напало пет мушкараца: "Треба ми помоћ!"

Претучен српски певач! Објавио снимак са модрицама, тврди да га је напало пет мушкараца: "Треба ми помоћ!"

Телеграф 25.06.2025
Горан Вујичић Вуиа, певач и бивши учесник ријалитија "Парови", шокирао је своје пратиоце на ТикТоку објавом да је брутално претучен у Турској, где већ неко време живи и поседује стан. Вуиа је објавио снимак са видним модрицама на… »
Претучен певач, лице му у подливима! Тврди да га је напало пет мушкараца: "Није ми добро"

Претучен певач, лице му у подливима! Тврди да га је напало пет мушкараца: "Није ми добро"

Ало 25.06.2025
Објавио снимак са модрицама тврдећи да га је напало пет мушкараца. Певач и некадашњи учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок налогу видео на ком тврди да је претучен. Наиме, Горан већ неко… »
Претучен познати певач! Показао лице у подливима, напало га пет мушкараца: Треба ми помоћ, није ми добро... Шок детаљи

Претучен познати певач! Показао лице у подливима, напало га пет мушкараца: Треба ми помоћ, није ми добро... Шок детаљи

Курир 25.06.2025
Горан већ неко време борави у Турској где је купио и стан, а сада је објавио снимак са модрицама тврдећи да га је напало пет мушкараца. Певач и бивши учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок… »
Претучен ријалити учесник: У Турској га напало пет мушкараца, показао лице пуно подлива, па завапио за помоћ

Претучен ријалити учесник: У Турској га напало пет мушкараца, показао лице пуно подлива, па завапио за помоћ

Мондо 25.06.2025
Певач и бивши учесник ријалитија "Парови", Горан Вујичић Вуиа, објавио је на свом ТикТок налогу да је претучен. Горан већ неко време борави у Турској где је купио и стан, а сада је објавио снимак са модрицама тврдећи да га је… »

Вести дана »