Povezane vesti
Pretučen srpski pevač! Objavio snimak sa modricama, tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Treba mi pomoć!"
Telegraf pre 14 dana
Goran Vujičić Vuya, pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", šokirao je svoje pratioce na TikToku objavom da je brutalno pretučen u Turskoj, gde već neko vreme živi i poseduje stan. Vuya je objavio snimak sa vidnim modricama na licu i telu, uz poruku… »
Pretučen pevač, lice mu u podlivima! Tvrdi da ga je napalo pet muškaraca: "Nije mi dobro"
Alo pre 14 dana
Objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu video na kom tvrdi da je pretučen. Naime, Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je… »
Pretučen poznati pevač! Pokazao lice u podlivima, napalo ga pet muškaraca: Treba mi pomoć, nije mi dobro... Šok detalji
Kurir pre 14 dana
Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je kupio i stan, a sada je objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu da je pretučen. Naime… »
Pretučen rijaliti učesnik: U Turskoj ga napalo pet muškaraca, pokazao lice puno podliva, pa zavapio za pomoć
Mondo pre 14 dana
Pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi", Goran Vujičić Vuya, objavio je na svom TikTok nalogu da je pretučen. Goran već neko vreme boravi u Turskoj gde je kupio i stan, a sada je objavio snimak sa modricama tvrdeći da ga je napalo pet muškaraca. Pevač… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana