Povezane vesti

Fenerbahče: Hvala ti na svemu, Marko Paša; Gudurić: Najteža utakmica u životu

Fenerbahče: Hvala ti na svemu, Marko Paša; Gudurić: Najteža utakmica u životu

Sportski žurnal 25.06.2025
Fenerbahče je večeras postao prvak Turske i postao prvi klub posle 2015. godine koji je ujedinio sva tri trofeja u sezoni. Košarkaški klub Fenerbahče oprostio se od Marka Gudurića koji prelazi u milansku Olimpiju posebnom ceremonijom posle osvajanja… »
Fener se usred slavlja oprostio od Gudurića

Fener se usred slavlja oprostio od Gudurića

RTS 25.06.2025
Srpski košarkaš Marko Gudurić nije više igrač Fenerbahčea, saopštio je klub iz Istanbula i oprostio se od reprezentativca Srbije. Dok su košarkaši Fenerbahčea još uvek slavili pobedu nad Bešiktašom koja im je donela titulu šampiona Turske, klub iz… »
"Marko, Paša" Ovako se Fenerbahče oprostio od Marka Gudurića

"Marko, Paša" Ovako se Fenerbahče oprostio od Marka Gudurića

Večernje novosti 25.06.2025
Košarkaški klub Fenerbahče oprostio se od Marka Gudurića koji prelazi u milansku Olimpiju posebnom ceremonijom posle osvajanja titule prvaka Turske i porukom na društvenim mrežama. Foto: EPA-EFE/RYAN LIM - Jedno od najvrednijih imena u klubu, uvek ćeš… »
Fenerbahče Guduriću: Hvala ti na svemu, Marko Paša

Fenerbahče Guduriću: Hvala ti na svemu, Marko Paša

Politika 25.06.2025
Košarkaški klub Fenerbahče oprostio se od Marka Gudurića koji prelazi u milansku Olimpiju posebnom ceremonijom posle osvajanja titule prvaka Turske i porukom na društvenim mrežama. „Jedno od najvrednijih imena u klubu, uvek ćeš biti deo porodice… »
Turci ovacijama rasplakali Gudurića: Marko jedva priveo meč kraju (VIDEO)

Turci ovacijama rasplakali Gudurića: Marko jedva priveo meč kraju (VIDEO)

Vesti online 25.06.2025
Srpski reprezentativac Marko Gudurić potvrdio je da odlazi iz Fenerbahčea nakon što je njegova ekipa odbranila titulu šampiona Turske. Emocije su preplavile „Ulker“ dvoranu u Istanbulu u kojoj je iskusni košarkaš odigrao poslednji meč za Fener, baš u… »
Gudurić u suzama: Ovo su najbolji navijači koje sam ikada video

Gudurić u suzama: Ovo su najbolji navijači koje sam ikada video

Sport klub 25.06.2025
Srpski reprezentativac Marko Gudurić potvrdio je da odlazi iz Fenerbahčea nakon što je njegova ekipa odbranila titulu šampiona Turske. Emocije su preplavile „Ulker“ dvoranu u Istanbulu u kojoj je iskusni košarkaš odigrao poslednji meč za Fener, baš u… »
„Najbolji koje sam ikada video“: Gudurić nije mogao da zaustavi suze, evo kako se oprostio od navijača Fenerbahčea VIDEO

„Najbolji koje sam ikada video“: Gudurić nije mogao da zaustavi suze, evo kako se oprostio od navijača Fenerbahčea VIDEO

Nova 25.06.2025
Marko Gudurić potvrdio je da odlazi iz Fenerbahčea nakon što je njegova ekipa odbranila titulu šampiona države. Košarkaši Fenerbahčea pobedili su ekipu Bešiktaša sa 84:68 u petom meču finala šampionata Turske i tako su obezbedili titulu prvaka Turske… »

Vesti dana »