Повезане вести

Седам месеци смо "сапуњали мачора", сада је ред да рушимо, ломимо, дивљамо, бацамо бомбе... Језиви снимци планова блокадера…

Седам месеци смо "сапуњали мачора", сада је ред да рушимо, ломимо, дивљамо, бацамо бомбе... Језиви снимци планова блокадера…

Курир 26.06.2025
У специјалној емисији емитованој синоћ на више телевизјиа приказан је аудио-снимак на којем се чује како одборник "Новог лица Србије" у скупштини Краљева Иван Матовић, који је ухапшен у среду наводи да "се у суботу иде на… »
Објављени снимци разговора осумњичених за планирање напада на полицију и институције: Планиран упад у Владу и 3 ТВ станице

Објављени снимци разговора осумњичених за планирање напада на полицију и институције: Планиран упад у Владу и 3 ТВ станице

Блиц 26.06.2025
Неколико београдских телевизија објавило је вечерас у заједничкој емисији наводне разговоре осумњичених за планирање напада на полицију и институције на протесту 28. јуна, на Видовдан. Како су снимци настали - да ли… »
Матовић: Вучићу неће имати ко да угаси светла (видео)

Матовић: Вучићу неће имати ко да угаси светла (видео)

Политика 26.06.2025
Новинари из редакција неколико медија у Србији, у специјалној емисији у копродукцији Информер ТВ, ТВ Пинк, ТВ Прва, Хепи ТВ, Б92 и Студија Б представили су материјалне доказе о томе шта су блокадери, који већ месецима руше… »
Глишић: Матовић познат по насилничком понашању, држава морала да реагује

Глишић: Матовић познат по насилничком понашању, држава морала да реагује

РТВ 26.06.2025
БЕОГРАД - Министар за јавна улагања и председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић изјавио је данас да је одборник "Новог лица Србије" у скупштини Краљева Иван Матовић, који је ухапшен у среду, већ познат по насилничком… »
Емитовани снимци који су шокирали грађане "Ја сам довео малтене целу западну Србију. Сваки други ми је рекао да се не враћају…

Емитовани снимци који су шокирали грађане "Ја сам довео малтене целу западну Србију. Сваки други ми је рекао да се не враћају…

Глас Западне Србије 26.06.2025
Матовић је у телефонском разговору са својим сарадником Срђаном Гајевићем, емитованом синоћ на телевизијама Пинк, Прва, ТВ Хаппи, Информер, Студио Б и Б92, захтевао да током протеста за Видовдан "све мушке главе" морају да буду… »
Медији: Емитовани снимци разговора ухапшеног Ивана Матовића и више скупова о плановима за насиље

Медији: Емитовани снимци разговора ухапшеног Ивана Матовића и више скупова о плановима за насиље

РТВ 26.06.2025
БЕОГРАД - У специјалној емисији емитованој синоћ на више телевизија приказан је аудио-снимак на којем се чује како одборник "Новог лица Србије" у скупштини Краљева Иван Матовић, који је ухапшен у среду наводи да "се у суботу иде… »

Вести дана »