Povezane vesti

Sedam meseci smo "sapunjali mačora", sada je red da rušimo, lomimo, divljamo, bacamo bombe... Jezivi snimci planova blokadera…

Sedam meseci smo "sapunjali mačora", sada je red da rušimo, lomimo, divljamo, bacamo bombe... Jezivi snimci planova blokadera…

Kurir 26.06.2025
U specijalnoj emisiji emitovanoj sinoć na više televizjia prikazan je audio-snimak na kojem se čuje kako odbornik "Novog lica Srbije" u skupštini Kraljeva Ivan Matović, koji je uhapšen u sredu navodi da "se u subotu ide na Ćacilend". Matović je u… »
Objavljeni snimci razgovora osumnjičenih za planiranje napada na policiju i institucije: Planiran upad u Vladu i 3 TV stanice

Objavljeni snimci razgovora osumnjičenih za planiranje napada na policiju i institucije: Planiran upad u Vladu i 3 TV stanice

Blic 26.06.2025
Nekoliko beogradskih televizija objavilo je večeras u zajedničkoj emisiji navodne razgovore osumnjičenih za planiranje napada na policiju i institucije na protestu 28. juna, na Vidovdan. Kako su snimci nastali - da li prisluškivanjem ili je neko od… »
Matović: Vučiću neće imati ko da ugasi svetla (video)

Matović: Vučiću neće imati ko da ugasi svetla (video)

Politika 26.06.2025
Novinari iz redakcija nekoliko medija u Srbiji, u specijalnoj emisiji u koprodukciji Informer TV, TV Pink, TV Prva, Hepi TV, B92 i Studija B predstavili su materijalne dokaze o tome šta su blokaderi, koji već mesecima ruše Srbiju, spremali za naredne… »
Glišić: Matović poznat po nasilničkom ponašanju, država morala da reaguje

Glišić: Matović poznat po nasilničkom ponašanju, država morala da reaguje

RTV 26.06.2025
BEOGRAD - Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić izjavio je danas da je odbornik "Novog lica Srbije" u skupštini Kraljeva Ivan Matović, koji je uhapšen u sredu, već poznat po nasilničkom ponašanju, ali da je… »
Emitovani snimci koji su šokirali građane "Ja sam doveo maltene celu zapadnu Srbiju. Svaki drugi mi je rekao da se ne vraćaju…

Emitovani snimci koji su šokirali građane "Ja sam doveo maltene celu zapadnu Srbiju. Svaki drugi mi je rekao da se ne vraćaju…

Glas Zapadne Srbije 26.06.2025
Matović je u telefonskom razgovoru sa svojim saradnikom Srđanom Gajevićem, emitovanom sinoć na televizijama Pink, Prva, TV Happy, Informer, Studio B i B92, zahtevao da tokom protesta za Vidovdan "sve muške glave" moraju da budu zajedno. "Hoću da budeš… »
Mediji: Emitovani snimci razgovora uhapšenog Ivana Matovića i više skupova o planovima za nasilje

Mediji: Emitovani snimci razgovora uhapšenog Ivana Matovića i više skupova o planovima za nasilje

RTV 26.06.2025
BEOGRAD - U specijalnoj emisiji emitovanoj sinoć na više televizija prikazan je audio-snimak na kojem se čuje kako odbornik "Novog lica Srbije" u skupštini Kraljeva Ivan Matović, koji je uhapšen u sredu navodi da "se u subotu ide na Ćacilend". Matović je… »

Vesti dana »