Povezane vesti
VIDEO Maskov robotaksi pravi probleme: Ide preko ivičnjaka, prebrzo vozi, u pogrešnoj traci...
Radio 021 26.06.2025
Prvi javni probni test robotaksija kompanije Tesla organizovan u gradu Ostinu u Teksasu razotkrio je veći broj ozbiljnih problema i poteškoća, pokazali su snimci koje su objavili odabrani korisnici. Snimci test-vožnji robotaksija u Ostinu i problemi koji… »
Au! Test-vožnje Teslinih robotaksija razotkrile veći broj ozbiljnih problema
Telegraf 26.06.2025
Prvi javni probni test robotaksija kompanije Tesla organizovan u gradu Ostinu u američkoj saveznoj državi Teksas, razotkrio je veći broj ozbiljnih problema i poteškoća, pokazali su snimci koje su objavili odabrani korisnici. Snimci test-vožnji… »
"Test-vožnje Teslinih robotaksija razotkrile veći broj ozbiljnih problema": Naglo kočili, prebrzo vozili, prelazili preko…
Blic 26.06.2025
Prvi javni probni test robotaksija kompanije Tesla organizovan u gradu Ostinu u američkoj saveznoj državi Teksas, razotkrio je veći broj ozbiljnih problema i poteškoća, pokazali su snimci koje su objavili odabrani korisnici. Snimci test-vožnji… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 37 minutajoš 39 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 42 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 57 povezanih

Putnik na letu od Londona do Glazgova pretio bombom, mreže bruje o "Srbinu heroju" koji ga je obuzdao
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih