Povezane vesti
'Treba mi nešto slatko': Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
BBC News 26.06.2025
Park je evakuisan, ali nije bilo povređenih. Evropski mrki medvedi Miš i Lusi otišli su do stovarišta pošto su pobegli iz ograđenog prostora i pojeli „nedeljnu zalihu meda". Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se… »
Radio 021 26.06.2025
Park je evakuisan, ali nije bilo povređenih. Evropski mrki medvedi Miš i Lusi otišli su do stovarišta pošto su pobegli iz ograđenog prostora i pojeli „nedeljnu zalihu meda". Wildwood Devon Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23… »
‘Treba mi nešto slatko’: Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
Danas 26.06.2025
Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala su dva mrka… »
‘Treba mi nešto slatko’: Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
Južne vesti 26.06.2025
Wildwood Devon Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala… »
NIN 26.06.2025
Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala su dva mrka… »
Vesti dana »

Zelenski dolazi na Aljasku? Tramp i Putin se sastaju, a Bela kuća razmatra veliki korak
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana