Повезане вести
'Треба ми нешто слатко': Мрки медведи побегли и појели недељну залиху меда
BBC News 26.06.2025
Парк је евакуисан, али није било повређених. Европски мрки медведи Миш и Луси отишли су до стоваришта пошто су побегли из ограђеног простора и појели „недељну залиху меда". Један британски парк за дивље животиње хитно је… »
Радио 021 26.06.2025
Парк је евакуисан, али није било повређених. Европски мрки медведи Миш и Луси отишли су до стоваришта пошто су побегли из ограђеног простора и појели „недељну залиху меда". Вилдвоод Девон Један британски парк за дивље… »
‘Треба ми нешто слатко’: Мрки медведи побегли и појели недељну залиху меда
Данас 26.06.2025
Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено оружје и полиција… »
‘Треба ми нешто слатко’: Мрки медведи побегли и појели недељну залиху меда
Јужне вести 26.06.2025
Вилдвоод Девон Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено… »
НИН 26.06.2025
Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено оружје и полиција… »
Вести дана »
Дора Мар: Пикасова слика продата за 27 милиона евра на аукцији у Паризу: Једини доказ о њеном постојању била је фотографија из 1944. године
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Руски изасланик у Америци: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Курир пре 2 сатајош 3 повезане
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 25. октобар: Облачно и хладније уз могуће падавине
Мондо пре 55 минутајош 3 повезане