Повезане вести

'Треба ми нешто слатко': Мрки медведи побегли и појели недељну залиху меда

BBC News 26.06.2025
Парк је евакуисан, али није било повређених. Европски мрки медведи Миш и Луси отишли ​​су до стоваришта пошто су побегли из ограђеног простора и појели „недељну залиху меда". Један британски парк за дивље животиње хитно је… »

Радио 021 26.06.2025
Парк је евакуисан, али није било повређених. Европски мрки медведи Миш и Луси отишли ​​су до стоваришта пошто су побегли из ограђеног простора и појели „недељну залиху меда". Вилдвоод Девон Један британски парк за дивље… »
‘Треба ми нешто слатко’: Мрки медведи побегли и појели недељну залиху меда

Данас 26.06.2025
Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено оружје и полиција… »

Јужне вести 26.06.2025
Вилдвоод Девон Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено… »

НИН 26.06.2025
Један британски парк за дивље животиње хитно је евакуисан 23. јуна пошто се огласио аларм за узбуну. Децу су сместили у простор предвиђен за игру. Евакуацију, у којој је учествовало обучено особље за ватрено оружје и полиција… »

Вести дана »