Povezane vesti
'Treba mi nešto slatko': Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
BBC News 26.06.2025
Park je evakuisan, ali nije bilo povređenih. Evropski mrki medvedi Miš i Lusi otišli su do stovarišta pošto su pobegli iz ograđenog prostora i pojeli „nedeljnu zalihu meda". Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se… »
Radio 021 26.06.2025
Park je evakuisan, ali nije bilo povređenih. Evropski mrki medvedi Miš i Lusi otišli su do stovarišta pošto su pobegli iz ograđenog prostora i pojeli „nedeljnu zalihu meda". Wildwood Devon Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23… »
‘Treba mi nešto slatko’: Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
Danas 26.06.2025
Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala su dva mrka… »
‘Treba mi nešto slatko’: Mrki medvedi pobegli i pojeli nedeljnu zalihu meda
Južne vesti 26.06.2025
Wildwood Devon Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala… »
NIN 26.06.2025
Jedan britanski park za divlje životinje hitno je evakuisan 23. juna pošto se oglasio alarm za uzbunu. Decu su smestili u prostor predviđen za igru. Evakuaciju, u kojoj je učestvovalo obučeno osoblje za vatreno oružje i policija, izazvala su dva mrka… »
Vesti dana »
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 44 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Za doček i cele nedelje, hladno i bez snega. Jutarnje od -4 dnevne do 14! Vremenska prognoza 29.12.2025. - 04.01.2026.
Volim Zrenjanin pre 34 minutajoš 15 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo /foto/
Sputnik pre 34 minutajoš 13 povezanih
Lazović (ZLF): Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
Beta pre 49 minutajoš 7 povezanih