Povezane vesti
Bila u komi 45 dana, 3 puta je reanimirali, slomila 22 kosti: Pevačica opisala jezive detalje kobne noći, a onda se dogodilo…
Kurir 26.06.2025
Moja baka nije verovala da mene više nema, i pri opraštanju osetila je da sam topla ispod pazuha. Pevačica Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu pre nekoliko godina, a tada su lekari konstatovali njenu smrt. Danica je jednom prilikom… »
"Doživela sam udes u kojem mi je konstatovana smrt": Pevačica opisala jezive detalje kobne noći, a onda se dogodilo čudo
Blic 26.06.2025
Pevačica Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu pre nekoliko godina, a tada su lekari konstatovali njenu smrt. Danica je jednom prilikom progovorila o kobnoj noći. - Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana