Povezane vesti
"Gubila sam emociju prema deci i mužu": Pevačica se drogirala, iznela šok detalje iz života: "Oni su patili, a ja sam mislila…
Blic 26.06.2025
Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a jedna od njih je i pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Zorica Erić. Zorica je bila zavisnica od droge, a o tom periodu otvoreno je govorila i istakla da joj je suprug Goran bio… »
Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na glupostu: Pevačica u raljama droge, iznela šok deetalje iz…
Kurir 26.06.2025
Bila sam vrlo sebična i samo sam mislila na svoja zadovoljstva. Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a jedna od njih je i pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Zorica Erić. Zorica je bila zavisnica od droge, a o tom… »
Vesti dana »

Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Oglasio se MUP saopštenjem zbog tuče ispred Marakane pred utakmicu Zvezda - Linkoln
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih

MUP: Policajci povređeni u napadima pre utakmice FK Crvena Zvezda – Linkoln
RTS pre 4 satijoš 3 povezane