Povezane vesti

"Gubila sam emociju prema deci i mužu": Pevačica se drogirala, iznela šok detalje iz života: "Oni su patili, a ja sam mislila…

"Gubila sam emociju prema deci i mužu": Pevačica se drogirala, iznela šok detalje iz života: "Oni su patili, a ja sam mislila…

Blic 26.06.2025
Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a jedna od njih je i pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Zorica Erić. Zorica je bila zavisnica od droge, a o tom periodu otvoreno je govorila i istakla da joj je suprug Goran bio… »
Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na glupostu: Pevačica u raljama droge, iznela šok deetalje iz…

Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na glupostu: Pevačica u raljama droge, iznela šok deetalje iz…

Kurir 26.06.2025
Bila sam vrlo sebična i samo sam mislila na svoja zadovoljstva. Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a jedna od njih je i pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Zorica Erić. Zorica je bila zavisnica od droge, a o tom… »

Vesti dana »