Povezane vesti
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač bez dlake na jeziku otkrio zašto je razočaran u Acu Pejovića
Mondo 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač jednu stvar nije mogao da oprosti Aci Pejoviću:"Pao mi je u očima"
Blic 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 28 povezanih
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 24 minutajoš 50 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 48 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 53 povezane
Saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac gotova do novembra 2026, najavljuje Vučić
Nova ekonomija pre 4 satijoš 26 povezanih