Povezane vesti
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač bez dlake na jeziku otkrio zašto je razočaran u Acu Pejovića
Mondo 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač jednu stvar nije mogao da oprosti Aci Pejoviću:"Pao mi je u očima"
Blic 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
Vesti dana »

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 3 satajoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 2 satajoš 58 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 6 satijoš 24 povezane