Povezane vesti
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač bez dlake na jeziku otkrio zašto je razočaran u Acu Pejovića
Mondo 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
"On za mene ne postoji od tog trenutka": Pevač jednu stvar nije mogao da oprosti Aci Pejoviću:"Pao mi je u očima"
Blic 26.06.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom je šokirao javnost kada je govorio o kolegi Aci Pejoviću. Sloba Vasić je javno rekao da je o Aci Pejoviću imao fenomenalno mišljenje, ali ga je onda on razočarao. On je tada rekao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama… »
Vesti dana »
Kreator kostima srpskih predstavnika poslao snažnu poruku pred finale: Poznati Hrvat podržao "Lavinu"
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 11 minutajoš 21 povezana
Čukarički ide na pobedu protiv Partizana! Marko Jakšić najavio veliku borbu protiv crno-belih: I da izađemo sa 11 omladinaca...
Kurir pre 39 minutajoš 26 povezanih
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
RHMZ izdao čak dva upozorenja: Očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, ovaj deo dana biće najkritičniji
Euronews pre 6 satijoš 17 povezanih