Povezane vesti
Srpkinja napušta Ameriku, pa razbesnela javnost izjavom: "Vraćam se u dosadnu Evropu, preplakala sam noć"
Alo 26.06.2025
Zoranu je nedavno momak zaprosio, a ona je otkrila da je sama birala prsten. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah vraća se u Evropu, nakon što je godinama živela u Americi. Zorannah se sada oglasila na svom Instagramu gde je rekla kako je preplakala… »
"Preplakala sam noć, vraćam se u dosadnu Evropu": Srpkinja otkrila da napušta Ameriku, pa razbesnela javnost: "Sve je pošlo po…
Blic 26.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na svom Instagramu gde je rekla kako je preplakala noć jer se vraća "dosadnom evropskom životu". - Ovo je… »
Preplakala što se vraća u "dosadnu Evropu": Zorannah napušta Ameriku, komentarom razbesnela javnost
Mondo 26.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović prikupila pregršt negativnih komentara zbog izjave o povratku u Evropu. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na… »
"Preplakala sam noć, vraćam se u dosadnu Evropu" Srpkinja otkrila da napušta Ameriku, pa razbesnela javnost: Pošlo je po zlu…
Kurir 26.06.2025
Plakala sam celu noć i prosto nisam spreman da se vratim kući. Odlazim bez svojih omiljenih grickalica. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 32 minutajoš 30 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 7 minutajoš 31 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih

Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Sportski žurnal pre 46 minutajoš 37 povezanih

Tramp: Hamas će se suočiti sa potpunim uništenjem ako insistira da ostane na vlasti
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih