Povezane vesti
Srpkinja napušta Ameriku, pa razbesnela javnost izjavom: "Vraćam se u dosadnu Evropu, preplakala sam noć"
Alo 26.06.2025
Zoranu je nedavno momak zaprosio, a ona je otkrila da je sama birala prsten. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah vraća se u Evropu, nakon što je godinama živela u Americi. Zorannah se sada oglasila na svom Instagramu gde je rekla kako je preplakala… »
"Preplakala sam noć, vraćam se u dosadnu Evropu": Srpkinja otkrila da napušta Ameriku, pa razbesnela javnost: "Sve je pošlo po…
Blic 26.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na svom Instagramu gde je rekla kako je preplakala noć jer se vraća "dosadnom evropskom životu". - Ovo je… »
"Preplakala sam noć, vraćam se u dosadnu Evropu" Srpkinja otkrila da napušta Ameriku, pa razbesnela javnost: Pošlo je po zlu…
Kurir 26.06.2025
Plakala sam celu noć i prosto nisam spreman da se vratim kući. Odlazim bez svojih omiljenih grickalica. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na… »
Preplakala što se vraća u "dosadnu Evropu": Zorannah napušta Ameriku, komentarom razbesnela javnost
Mondo 26.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović prikupila pregršt negativnih komentara zbog izjave o povratku u Evropu. Influenserka Zorana Jovanović Zorannah godinama je živela u Americi, a sada je razbesnela javnost govoreći o životu u Evropi. Zorannah se oglasila na… »
Vesti dana »

U ovaj deo Srbije stiže pljusak sa grmljavinom Hitno se oglasio RHMZ!
Alo pre 2 satajoš 29 povezanih

Sunovrat srpskih tenisera - samo Đoković zadržao poziciju!
Sportske.net pre 11 minutajoš 30 povezanih

Orban: Donald Tramp je Ursulu Fon der Lajen "pojeo za doručak"
Euronews pre 16 minutajoš 17 povezanih