Повезане вести
Израелски посланик критикује Трампов позив да се прекине суђење Нетањахуу
Политика 26.06.2025
Председник Одбора за устав, закон и правду у израелском Кнесету, Симха Ротман, оценио је данас као непримерен позив америчког председника Доналда Трампа да се прекине судски процес против премијера Израела Бењамина Нетањахуа. У… »
Трамп тражи обуставу суђења Нетањахуу: САД су спасиле Израел, а сада ће Бибија
НИН 26.06.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп затражио је обуставу кривичног поступка против израелског премијера Бењамина Нетањахуа, називајући суђење "смешним ловом на вештице" и "пародијом правде". У објави на… »
„Последња вест… Шокиран сам!“: Трамп се огласио, помињао лов на вештице, Душка Дугоушка и обећао да ће „спасити Бибија“…
Нова 26.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп је изјавио да је шокиран. „Последња вест… Био сам шокиран када сам чуо да држава Израел, која је управо доживела један од својих највец́их тренутака у историји, а коју снажно предводи Биби… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана