Povezane vesti
Izraelski poslanik kritikuje Trampov poziv da se prekine suđenje Netanjahuu
Politika 26.06.2025
Predsednik Odbora za ustav, zakon i pravdu u izraelskom Knesetu, Simha Rotman, ocenio je danas kao neprimeren poziv američkog predsednika Donalda Trampa da se prekine sudski proces protiv premijera Izraela Benjamina Netanjahua. U objavi na društvenoj… »
Tramp traži obustavu suđenja Netanjahuu: SAD su spasile Izrael, a sada će Bibija
NIN 26.06.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zatražio je obustavu krivičnog postupka protiv izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, nazivajući suđenje "smešnim lovom na veštice" i "parodijom pravde". U objavi na platformi "Truth Social"… »
„Poslednja vest… Šokiran sam!“: Tramp se oglasio, pominjao lov na veštice, Duška Dugouška i obećao da će „spasiti Bibija“…
Nova 26.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da je šokiran. „Poslednja vest… Bio sam šokiran kada sam čuo da država Izrael, koja je upravo doživela jedan od svojih najvećih trenutaka u istoriji, a koju snažno predvodi Bibi Netanjahu, nastavlja svoj… »
Vesti dana »
"Toliko je jako puklo da su ljudi poustajali iz kreveta" Komšija iz Železnika o teškoj nesreći: Auto se preprečio, u jednom čovek, u drugom... Odneo sam im vode
Kurir pre 13 minutajoš 31 povezana
Od sledeće godine taksi zaustavljamo sa prozora: Ministar Mali najavio probne letove u Srbiji
Nova pre 3 minutajoš 21 povezana
Vučić: Ja sam autor ideje o Generalštabu, tražio sam i da se što pre donese leks specijalis
N1 Info pre 13 minutajoš 34 povezane