Povezane vesti

Izraelski poslanik kritikuje Trampov poziv da se prekine suđenje Netanjahuu

Izraelski poslanik kritikuje Trampov poziv da se prekine suđenje Netanjahuu

Politika 26.06.2025
Predsednik Odbora za ustav, zakon i pravdu u izraelskom Knesetu, Simha Rotman, ocenio je danas kao neprimeren poziv američkog predsednika Donalda Trampa da se prekine sudski proces protiv premijera Izraela Benjamina Netanjahua. U objavi na društvenoj… »
Tramp traži obustavu suđenja Netanjahuu: SAD su spasile Izrael, a sada će Bibija

Tramp traži obustavu suđenja Netanjahuu: SAD su spasile Izrael, a sada će Bibija

NIN 26.06.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zatražio je obustavu krivičnog postupka protiv izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, nazivajući suđenje "smešnim lovom na veštice" i "parodijom pravde". U objavi na platformi "Truth Social"… »
„Poslednja vest… Šokiran sam!“: Tramp se oglasio, pominjao lov na veštice, Duška Dugouška i obećao da će „spasiti Bibija“…

„Poslednja vest… Šokiran sam!“: Tramp se oglasio, pominjao lov na veštice, Duška Dugouška i obećao da će „spasiti Bibija“…

Nova 26.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da je šokiran. „Poslednja vest… Bio sam šokiran kada sam čuo da država Izrael, koja je upravo doživela jedan od svojih najvećih trenutaka u istoriji, a koju snažno predvodi Bibi Netanjahu, nastavlja svoj… »

Vesti dana »