Povezane vesti

Karleuša kao pohotna barbi napravila lom u Beogradu! Jk intimne zone pokrila kristalima od 30.000 €, a na ruci zlatni okov od…

Karleuša kao pohotna barbi napravila lom u Beogradu! Jk intimne zone pokrila kristalima od 30.000 €, a na ruci zlatni okov od…

Kurir 26.06.2025
Pop zvezda pevala je pred beogradskom publikom sa novom bojom kose. Jelena Karleuša još jednom je pokazala zašto važi za pravu modnu i muzičku divu! Na nastupu održanom u prestižnom beogradskom lokalu, pevačica je raspametila sve prisutne svojim… »
"Njeni saradnici mi prete smrću, šokira me njeno ponašanje": Karleuša iznela detalje odnosa sa Milicom Pavlović

"Njeni saradnici mi prete smrću, šokira me njeno ponašanje": Karleuša iznela detalje odnosa sa Milicom Pavlović

Mondo 26.06.2025
Jelena Karleuša je prokomentarisala to što je njeno ime izostavljeno sa spiska gostiju na koncertu Milice Pavlović, pa iznela detalje o pretnjama njenih saradnika. Pop zvezda Jelena Karleuša je pred nastup u poznatom beogradskom lokalu prokomentarisala… »
"Nisam to očekivala od duška..." Veliki intervju Jelene Karleuše: Roze jk progovorila o uvredama bivšeg muža, dečku, Milici…

"Nisam to očekivala od duška..." Veliki intervju Jelene Karleuše: Roze jk progovorila o uvredama bivšeg muža, dečku, Milici…

Kurir 26.06.2025
Pop zvezda je pred nastup u poznatom beogradskom lokalu prokomentarisala sve aktuelnosti iz svog života. Jelena Karleuša održala je još jedan nastup za pamćenje u poznatom prestoničkom lokalu, a pre izlaska na binu porazgovarala je sa okupljenim… »
"Nisam očekivala, ko izgubi, ima pravo da se ljuti": Karleuša odgovorila na Duškove uvrede, pa pomenula Nikolu

"Nisam očekivala, ko izgubi, ima pravo da se ljuti": Karleuša odgovorila na Duškove uvrede, pa pomenula Nikolu

Telegraf 26.06.2025
Pop diva Jelena Karleuša nastupila je sinoć, 25. juna, u restoranu Nacionalna klasa, gde je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta. Nasmejana, u neverovatnom kombinezonu i nikad više raspoloženija, Jelena je sa pripadnicima "sedme sile" proćaskala pred… »

Vesti dana »