Повезане вести

Карлеуша као похотна барби направила лом у Београду! Јк интимне зоне покрила кристалима од 30.000 €, а на руци златни оков од…

Карлеуша као похотна барби направила лом у Београду! Јк интимне зоне покрила кристалима од 30.000 €, а на руци златни оков од…

Курир 26.06.2025
Поп звезда певала је пред београдском публиком са новом бојом косе. Јелена Карлеуша још једном је показала зашто важи за праву модну и музичку диву! На наступу одржаном у престижном београдском локалу, певачица је распаметила све… »
"Њени сарадници ми прете смрћу, шокира ме њено понашање": Карлеуша изнела детаље односа са Милицом Павловић

"Њени сарадници ми прете смрћу, шокира ме њено понашање": Карлеуша изнела детаље односа са Милицом Павловић

Мондо 26.06.2025
Јелена Карлеуша је прокоментарисала то што је њено име изостављено са списка гостију на концерту Милице Павловић, па изнела детаље о претњама њених сарадника. Поп звезда Јелена Карлеуша је пред наступ у познатом београдском… »
"Нисам то очекивала од душка..." Велики интервју Јелене Карлеуше: Розе јк проговорила о увредама бившег мужа, дечку, Милици…

"Нисам то очекивала од душка..." Велики интервју Јелене Карлеуше: Розе јк проговорила о увредама бившег мужа, дечку, Милици…

Курир 26.06.2025
Поп звезда је пред наступ у познатом београдском локалу прокоментарисала све актуелности из свог живота. Јелена Карлеуша одржала је још један наступ за памћење у познатом престоничком локалу, а пре изласка на бину поразговарала… »
"Нисам очекивала, ко изгуби, има право да се љути": Карлеуша одговорила на Душкове увреде, па поменула Николу

"Нисам очекивала, ко изгуби, има право да се љути": Карлеуша одговорила на Душкове увреде, па поменула Николу

Телеграф 26.06.2025
Поп дива Јелена Карлеуша наступила је синоћ, 25. јуна, у ресторану Национална класа, где је све било испуњено до последњег места. Насмејана, у невероватном комбинезону и никад више расположенија, Јелена је са припадницима… »

Вести дана »