Povezane vesti
Kako sam pobedio sramotu zbog zavisnosti i HIV-a
Radio 021 26.06.2025
„Budizam mi je pomogao da prevaziđem stid zbog zavisnosti i HIV-a, sada pomažem drugima“, govori 36-godišnji Hejmiš Noa. BBC „Dvadeset godina sam živeo koristeći droge, alkohol i seks kao bekstvo i da bih ublažio bol." Teško je zamisliti mladića bebećeg… »
NIN 26.06.2025
"Dvadeset godina sam živeo koristeći droge, alkohol i seks kao bekstvo i da bih ublažio bol." Teško je zamisliti mladića bebećeg lica preda mnom zatočenog u tom vrzinom kolu. Ovih dana, 36-godišnji Hejmiš Noa oslanja se na veru i iskustva iz prošlosti da… »
'Kako sam pobedio sramotu zbog zavisnosti i HIV-a'
BBC News 26.06.2025
„Budizam mi je pomogao da prevaziđem stid zbog zavisnosti i HIV-a, sada pomažem drugima“, govori 36-godišnji Hejmiš Noa. „Dvadeset godina sam živeo koristeći droge, alkohol i seks kao bekstvo i da bih ublažio bol." Teško je zamisliti mladića bebećeg lica… »
Južne vesti 26.06.2025
BBC „Dvadeset godina sam živeo koristeći droge, alkohol i seks kao bekstvo i da bih ublažio bol.“ Teško je zamisliti mladića bebećeg lica preda mnom zatočenog u tom vrzinom kolu. Ovih dana, 36-godišnji Hejmiš Noa oslanja se na veru i iskustva iz… »
Danas 26.06.2025
„Dvadeset godina sam živeo koristeći droge, alkohol i seks kao bekstvo i da bih ublažio bol.“ Teško je zamisliti mladića bebećeg lica preda mnom zatočenog u tom vrzinom kolu. Ovih dana, 36-godišnji Hejmiš Noa oslanja se na veru i iskustva iz prošlosti da… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Igrali smo kao tim" Milosavljević blistao posle "petarde" Zvezde nad Linkolnom
Kurir pre 5 satijoš 6 povezanih

MUP: Policajci povređeni u napadima pre utakmice FK Crvena Zvezda – Linkoln
RTS pre 3 satajoš 3 povezane