Повезане вести
'Како сам победио срамоту због зависности и ХИВ-а'
BBC News 26.06.2025
„Будизам ми је помогао да превазиђем стид због зависности и ХИВ-а, сада помажем другима“, говори 36-годишњи Хејмиш Ноа. „Двадесет година сам живео користећи дроге, алкохол и секс као бекство и да бих ублажио бол." Тешко је… »
Како сам победио срамоту због зависности и ХИВ-а
НИН 26.06.2025
"Двадесет година сам живео користећи дроге, алкохол и секс као бекство и да бих ублажио бол." Тешко је замислити младића бебећег лица преда мном заточеног у том врзином колу. Ових дана, 36-годишњи Хејмиш Ноа ослања се на веру и… »
Радио 021 26.06.2025
„Будизам ми је помогао да превазиђем стид због зависности и ХИВ-а, сада помажем другима“, говори 36-годишњи Хејмиш Ноа. ББЦ „Двадесет година сам живео користећи дроге, алкохол и секс као бекство и да бих ублажио бол." Тешко је… »
Јужне вести 26.06.2025
ББЦ „Двадесет година сам живео користећи дроге, алкохол и секс као бекство и да бих ублажио бол.“ Тешко је замислити младића бебећег лица преда мном заточеног у том врзином колу. Ових дана, 36-годишњи Хејмиш Ноа ослања се на… »
Данас 26.06.2025
„Двадесет година сам живео користећи дроге, алкохол и секс као бекство и да бих ублажио бол.“ Тешко је замислити младића бебећег лица преда мном заточеног у том врзином колу. Ових дана, 36-годишњи Хејмиш Ноа ослања се на веру и… »
Вести дана »

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 1 сатјош 44 повезане

Ненад убио Златицу у Бечу, ранио ћерку и зета, па нађен мртав у "мерцедесу" Ово је покојни брачни пар из Србије! (фото)
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних

Ујутру мраз, а преко дана 31 степен Лепи дани на измаку, метеоролог открио када ће стићи јако захлађење
Ало пре 2 сатајош 34 повезане

Управа за извршење кривичних санкција: Студент Јовичић и даље у притвору на Клиси
РТВ пре 46 минутајош 31 повезана