Povezane vesti
Ana Nikolić napisala testament u tajnosti: Sve se desilo u teškom periodu života, sad otkrila bolne detalje
Mondo 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje i detoksikaciju organizma. Ana tvrdi da je pre odlaska u bolnicu počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. "Tamo na toj klinici… »
"Stavljali su mi neke travke, mislila sam da umirem" Pevačica pred odlazak na kliniku napisala testament: "Nikome nije lako da…
Alo 26.06.2025
Ana Nikolić govorila o testamentu. Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje… »
Pevačica pred odlazak na kliniku napisala testament u tajnosti: "Bilo je mnogo loše, ali sam presekla"
Telegraf 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. - Tamo na toj klinici ne jedeš… »
Naša pevačica napisala testament Pred odlazak na kliniku sve uradila krišom: "Bilo je mnogo loše, ali sam presekla"
Blic 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. - Tamo na toj klinici ne jedeš… »
Vesti dana »

Studenti i građani u Beogradu i Novom Sadu obeležavaju godišnjicu Oluje
Beta pre 47 minutajoš 22 povezane

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 10 satijoš 26 povezanih

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 8 satijoš 22 povezane