Povezane vesti
Ana Nikolić napisala testament u tajnosti: Sve se desilo u teškom periodu života, sad otkrila bolne detalje
Mondo 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje i detoksikaciju organizma. Ana tvrdi da je pre odlaska u bolnicu počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. "Tamo na toj klinici… »
"Stavljali su mi neke travke, mislila sam da umirem" Pevačica pred odlazak na kliniku napisala testament: "Nikome nije lako da…
Alo 26.06.2025
Ana Nikolić govorila o testamentu. Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje… »
Pevačica pred odlazak na kliniku napisala testament u tajnosti: "Bilo je mnogo loše, ali sam presekla"
Telegraf 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. - Tamo na toj klinici ne jedeš… »
Naša pevačica napisala testament Pred odlazak na kliniku sve uradila krišom: "Bilo je mnogo loše, ali sam presekla"
Blic 26.06.2025
Pevačica Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom da je išla na kliniku za odvikavanje od alkohola. Ona tvrdi da je pre odlaska u bolnicu, počela da piše testament, jer joj nije bilo svejedno kada je kretala na lečenje. - Tamo na toj klinici ne jedeš… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 9 satijoš 24 povezane
U Leskovcu i Kruševcu održani protesti zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu
Insajder pre 30 minutajoš 45 povezanih
Mitropolit žički Justin razrešen upravljanja eparhijom: Crkveni sukob sa odjekom u javnosti Mitropolit žički Justin
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 28 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku, jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Danas pre 6 satijoš 23 povezane
Crvena zvezda otkucala kartu za polufinale Kupa Radivoja Koraća
Euronews pre 31 minutajoš 47 povezanih