Повезане вести

Упозорење српским туристима, Александра једва извукла живу главу у Неи Порију: "На тој плажи ми је живот угрожен"

Упозорење српским туристима, Александра једва извукла живу главу у Неи Порију: "На тој плажи ми је живот угрожен"

Ало 26.06.2025
Српкиња Александра пала испод туша на плажи у Неи Порију, сломила ногу и завршила на операцији. Њена прича је упозорење свим туристима. Летовање које је требало да буде одмор из снова за Александру из Србије претворило се у… »
Александра отишла на море у Неи Пори па једва извукла живу главу! "На тој плажи ми је живот угрожен, желим да помогнем…

Александра отишла на море у Неи Пори па једва извукла живу главу! "На тој плажи ми је живот угрожен, желим да помогнем…

Курир 26.06.2025
Александра је на плажи у Неи Порију пала испод туша због, како каже, разваљених летвица и поломила ногу. Летовање које је требало да буде одмор из снова за Александру из Србије претворило се у озбиљну драму. Она је, у објави… »
"Отишла у Неи Пори, једва сам извукла живу главу": Одмор из снова за Александру из Србије се претворио у драму

"Отишла у Неи Пори, једва сам извукла живу главу": Одмор из снова за Александру из Србије се претворио у драму

Мондо 26.06.2025
Летовање Александре из Србије у грчком Неи Порију претворило се у ноћну мору - пала је под тушем због оштећених летвица и сломила ногу, а сада лето проводи са шипком и шрафовима у нози, уз апел туристима да буду опрезни… »
Српкињу и породицу држали као таоце у болници, летовање им се претворило у хорор: Инфузије им наплатили 1.300 €, а деци дали…

Српкињу и породицу држали као таоце у болници, летовање им се претворило у хорор: Инфузије им наплатили 1.300 €, а деци дали…

Курир 26.06.2025
Оно што је требало да буде безбрижан породични одмор у Египту, претворило се у праву ноћну мору за Сандру из Србије. У емотивној исповести на Фејсбук страници "Египат – инфо", ова туристкиња поделила је шокантно искуство које је… »
"Држали су нас као злочинце, узели су нам 1300 евра за ово" Српкиња Сандра описала ужас који је доживела у Египту

"Држали су нас као злочинце, узели су нам 1300 евра за ово" Српкиња Сандра описала ужас који је доживела у Египту

Ало 26.06.2025
Оно што је требало да буде безбрижано летовање у Хургади, претворило се у праву ноћну мору за Сандру из Србије и њену породицу. Она је своје искуство поделила у Фејсбук групи "Египат инфо", како би, како је навела, упозорила… »
Српкињу и породицу држали као таоце у болници, па им четири инфузије наплатили 1.300 €: ХОРОР ОДМОР У ЕГИПТУ

Српкињу и породицу држали као таоце у болници, па им четири инфузије наплатили 1.300 €: ХОРОР ОДМОР У ЕГИПТУ

Телеграф 26.06.2025
Оно што је требало да буде безбрижан породични одмор у Египту, претворило се у праву ноћну мору за Сандру из Србије. У емотивној исповести на Фејсбук страници "Египат – инфо", ова туристкиња поделила је шокантно искуство које је… »
Ужас у омиљеном летовалишту Срба у Грчкој - Александра хитно завршила у болници након хорора на плажи: "Колико их мрзи да…

Ужас у омиљеном летовалишту Срба у Грчкој - Александра хитно завршила у болници након хорора на плажи: "Колико их мрзи да…

Блиц 26.06.2025
Летовање у Грчкој за Александру Д. из Србије претворило се у ноћну мору након што је доживела тешку повреду на јавној плажи у Неи Порију. Наиме, другог дана одмора пала је под тушем због оштећених дрвених летвица, сломила ногу и… »

Вести дана »