Повезане вести

Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

Екапија 26.06.2025
Илустрација (Фото: Схуттерстоцк/Кодда) Мађарска је званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији Нафтна индустрија Србије (НИС), коју издаје америчка Канцеларија за контролу стране имовине (ОФАЦ), саопштила је… »
Ђедовић Хандановић: Мађарска подржала захтев Србије за одлагање санкција НИС-у

Ђедовић Хандановић: Мађарска подржала захтев Србије за одлагање санкција НИС-у

Инсајдер 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији Нафтне индустрије Србије (НИС) коју издаје Канцеларија за контролу… »
Ђедовић: Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

РТВ 26.06.2025
БЕОГРАД - Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. "Захвална сам драгом колеги… »

Блиц 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. "Захвална сам драгом колеги Петеру… »
Ђедовић Хандановић: Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

Ђедовић Хандановић: Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

НИН 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. "Захвална сам драгом колеги Петеру… »
Ђедовиц́: Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

Ђедовиц́: Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у

Спутник 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовиц́ Хандановиц́ изјавила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. "Захвална сам драгом колеги Петеру… »

Еуроневс 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. "Захвална сам драгом колеги Петеру Сијарту и… »
Мађарска тражила одлагање санкција НИС-у: Министарка Ђедовић Хандановић се захвалила Сијарту - Потврда стратешког партнерства…

Мађарска тражила одлагање санкција НИС-у: Министарка Ђедовић Хандановић се захвалила Сијарту - Потврда стратешког партнерства…

Курир 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Владе Републике Србије Дубравка Ђедовић Хандановић саопштила је данас да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ. - Захвална… »
Мађарска чврсто уз Србију Подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у, Ђедовић захвалила Сијарту

Мађарска чврсто уз Србију Подржала захтев Србије за продужење лиценце НИС-у, Ђедовић захвалила Сијарту

Ало 26.06.2025
Мађарска је званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС коју издаје амерички ОФАЦ, објавила је министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић. - Захвална драгом колеги Петеру Сијарту и Влади… »

Политика 26.06.2025
Мађарска стала уз Србију: Подржали продужење лиценце за НИС, Ђедовић захвалила Сијарту

Мађарска стала уз Србију: Подржали продужење лиценце за НИС, Ђедовић захвалила Сијарту

Телеграф 26.06.2025
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић објавила је да је Мађарска званично подржала захтев Србије за продужење лиценце компанији НИС, коју издаје амерички ОФАЦ (Канцеларија за контролу стране имовине Министарства… »

Вести дана »