Povezane vesti
Hitno oglašavanje Marije Mikić: Pevačici ugroženo zdravlje, otkazala koncert: Srce mi je slomljeno!
Kurir 26.06.2025
Zdravlje sada mora biti prioritet, ali čim budem spremna - vraćam se još jača i pevaćemo iz sveg glasa! Pevačica Marija Mikić objavila je na Instagramu da je njen koncert, koji je bio zakazan za 5. jul, otkazan. Marija, koja je nedavno imala dve… »
„Srce mi je slomljeno“: Marija Mikić saopštila da zbog zdravstvenih problema mora da otkaže nastup
Nova 26.06.2025
Pevačica Marija Mikić saopštila je da je morala da otkaže nastup. Marija Mikić je, iz zdravstvenih razloga, morala da otkaže nastup zakazan za 5. jul. Ona se oglasila na Instagramu. „Dragi moji, sa velikom tugom vas obaveštavam da sam, zbog iznenadnih… »
Marija Mikić se hitno oglasila o zdravstvenom stanju: Otkazala koncert po preporuci lekara, pa objasnila sve
Mondo 26.06.2025
Pevačica Marija Mikić objavila je na Instagramu da je njen koncert, koji je bio zakazan za 5. jul, otkazan. Pevačica Marija Mikić je otkrila da je zbog narušenog zdravlja, i po preporuci lekara morala da pomeri zakazan nastup. O svemu je obavestila… »
Hitno oglašavanje Marije Mikić: Pevačici ugroženo zdravlje, otkazala koncert: "Srce mi je slomljeno"
Blic 26.06.2025
Pevačica Marija Mikić objavila je na Instagramu da je njen koncert, koji je bio zakazan za 5. jul, otkazan. Marija Mikić je otkrila da je zbog narušenog zdravlja i po preporuci lekara morala da pomeri zakazan nastup. - Dragi moji, sa velikom tugom vas… »
Vesti dana »

Otkriveno šta će Kremlj da ponudi Trampu kao "gest deeskalacije" u Ukrajini: Ultimatum uskoro ističe, ovo je ruski plan kako da umiri američkog lidera
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani udar u progamu uživo
Blic pre 16 minutajoš 24 povezane

Crveno-beli pred 40.000 navijača poljskog velikana: Fudbaleri Zvezde večeras gostuju Lehu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane