Povezane vesti
Nastavićemo da razvijamo dobre odnose u godinama pred nama: Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Francuske
Kurir 26.06.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Francuske u Beogradu Pjera Košara. - Zahvalio sam ambasadora Francuske Pjeru Košaru na predanom radu tokom mandata u našoj zemlji. Razgovarali smo o svim… »
Vučić primio francuskog ambasadora u oproštajnu posetu
Danas 26.06.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, primio je jutros u Palati Srbija u oproštajnu posetu ambasadora Republike Francuske u Beogradu Pjera Košara. Zahvalio sam ambasadora Francuske Pjeru Košaru na predanom radu tokom mandata u našoj zemlji. Razgovarali… »
Vučić primio ambasadora Francuske u Srbiji u oproštajnu posetu (foto)
Blic 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Francuske u Beogradu Pjera Košara. - Zahvalio sam ambasadora Francuske Pjeru Košaru na predanom radu tokom mandata u našoj zemlji. Razgovarali smo o svim važnim… »
Vučić primio ambasadora Francuske Pjera Košara u oproštajnu posetu
RTV 26.06.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Francuske u Beogradu Pjera Košara. "Zahvalio sam ambasadoru Francuske Pjeru Košaru na predanom radu tokom mandata u našoj zemlji. Razgovarali smo o svim važnim… »
Vučić primio ambasadora Francuske Pjera Košara u oproštajnu posetu
Politika 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Francuske u Beogradu Pjera Košara. "Zahvalio sam ambasadoru Francuske Pjeru Košaru na predanom radu tokom mandata u našoj zemlji. Razgovarali smo o svim važnim aspektima… »
Vesti dana »
Karlos Sajnc: Noris je dokazao da i dobar momak može da bude šampion Formule 1
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Stotine knjiga oštećene u Luvru: Curenje vode pogodilo biblioteku egipatskih antikviteta
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana