Повезане вести

„Живео сам у крајностима, сад више то не иде“: Дарко Лазић гаји кокошке на селу

„Живео сам у крајностима, сад више то не иде“: Дарко Лазић гаји кокошке на селу

Нова 26.06.2025
Певач Дарко Лазић открио је да је почео да се бави узгајањем кокошака. Дарко Лазић у родном Брестачу има велику башту, поред које је недавно направио још једну, а почео је да гаји и кокошке. „Кад смо већ на селу, Каћа и ја смо… »
Певач има две куће на селу, а САД почео да гаји коке носиље! Комшија му је дао супер идеју

Певач има две куће на селу, а САД почео да гаји коке носиље! Комшија му је дао супер идеју

Курир 26.06.2025
Певач Дарко Лазић каже да је у селу Брестач почео да гаји кокошке, а на идеју је дошао тако што је од комшије куповао дуго јаја, до те мере да су и њему на крају нестала! Наиме, Дарко је кроз смех објаснио да на селу има… »
Певач има две куће на селу, а САД почео да гаји кокошке: Комшија му је дао супер идеју: "Хранимо се здраво"

Певач има две куће на селу, а САД почео да гаји кокошке: Комшија му је дао супер идеју: "Хранимо се здраво"

Блиц 26.06.2025
Певач Дарко Лазић каже да је у селу Брестач почео да гаји кокошке, а на идеју је дошао тако што је од комшије куповао дуго јаја, до те мере да су и њему на крају нестала! Наиме, Дарко је кроз смех објаснио да на селу има… »

Вести дана »