Povezane vesti

Stavio karte na sto! Stefan Karić progovorio o druženju sa Gastozom, pa se osvrnuo na poruke sa Anđelom: Želela je da me ponizi…

Stavio karte na sto! Stefan Karić progovorio o druženju sa Gastozom, pa se osvrnuo na poruke sa Anđelom: Želela je da me ponizi…

Kurir 26.06.2025
Prvi sagovornici voditelja Teodore Delić, Nenada Macanovića Bebice i Dače Virijevića u emisiji ''N.N.'' bili su Stefan Karić i Nenad Marinković Gastoz. - Zašto ne voliš Gastoza? - upitao je Dača. - Ne mrzim ga. Ja sam već rekao da je to čista glupost -… »
Sofronijević otkrio detalje razgovora sa Žikom: Evo u kakvom je stanju Jakšić i kada će se vratiti na snimanje

Sofronijević otkrio detalje razgovora sa Žikom: Evo u kakvom je stanju Jakšić i kada će se vratiti na snimanje

Mondo 26.06.2025
Aleksandar Sofronijević nakon napuštanja emisije ''Nikad nije kasno'' ostao je u sjajnim odnosima sa Žikom Jakšićem, a detalje o zdravstvenom stanju producenta, koji je hospitalizovan, otkrio je za Informer. Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije… »
Poznato zdravstveno stanje žike jakšića: Oglasio se njegov prijatelj, spomenuo i finale Nikad nije kasno: "Ne zna da li može…

Poznato zdravstveno stanje žike jakšića: Oglasio se njegov prijatelj, spomenuo i finale Nikad nije kasno: "Ne zna da li može…

Blic 26.06.2025
Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić završio je nedavno u bolnici, a harmonikaš i njegov prijatelj Aleksandar Sofronijević otkrio je da se čuo sa njim. - Čuo sam se sa njim. Žika se oporavlja, dobro se oseća, njegovo zdravstveno… »
Ovo su novi detalji o stanju Žike Jakšića: Još uvek je neizvesna jedna stvar

Ovo su novi detalji o stanju Žike Jakšića: Još uvek je neizvesna jedna stvar

Telegraf 26.06.2025
Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije ''Nikad nije kasno'' Aleksandar Sofronijević ostao je u odličnim odnosima sa bivšim saradnicima, među kojima je i Žika Jakšić, nedavno hospitalizovan usled zdravstvenih problema. - Čuo sam se sa njim. Žika se… »
Najnovije informacije o zdravstvenom stanju žike jakšića Iz bolnice stigle vesti: "Ne znamo da li može da izdrži toliki napor…

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju žike jakšića Iz bolnice stigle vesti: "Ne znamo da li može da izdrži toliki napor…

Alo 26.06.2025
Žika Jakšić zdravlje ugrozio usled stresa. Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije ''Nikad nije kasno'' Aleksandar Sofronijević ostao je u odličnim odnosima sa bivšim saradnicima, među kojima je i Žika Jakšić, nedavno hospitalizovan usled… »
Ovo se krilo! Evo u kakvom stanju je Žika Jakšić

Ovo se krilo! Evo u kakvom stanju je Žika Jakšić

Hello 26.06.2025
Žiki Jakšiću pre nekoliko dana odjednom je pozlilo te je hitno hospitalizovan. Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno" završio je u bolnici, a sada se povelo pitanje da li će biti na finalu muzičkog takmičenja. Finale je zakazano za 29. jun, a kako… »
Oglasili se iz "Granda" zbog finala "Nikad nije kasno": Svi se pitaju da li će Žika Jakšić prisustvovati nakon što je…

Oglasili se iz "Granda" zbog finala "Nikad nije kasno": Svi se pitaju da li će Žika Jakšić prisustvovati nakon što je…

Blic 25.06.2025
Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić završio je u bolnici, a sada se povelo pitanje da li će biti na finalu muzičkog takmičenja. Finale je zakazano za 29. jun, a kako je Jakšić još uvek u bolnici, mnoge je interesovalo da li će ga… »

Vesti dana »