Повезане вести

Ставио карте на сто! Стефан Карић проговорио о дружењу са Гастозом, па се осврнуо на поруке са Анђелом: Желела је да ме понизи…

Ставио карте на сто! Стефан Карић проговорио о дружењу са Гастозом, па се осврнуо на поруке са Анђелом: Желела је да ме понизи…

Курир 26.06.2025
Први саговорници водитеља Теодоре Делић, Ненада Мацановића Бебице и Даче Виријевића у емисији ''Н.Н.'' били су Стефан Карић и Ненад Маринковић Гастоз. - Зашто не волиш Гастоза? - упитао је Дача. - Не мрзим га. Ја сам већ рекао… »
Софронијевић открио детаље разговора са Жиком: Ево у каквом је стању Јакшић и када ће се вратити на снимање

Софронијевић открио детаље разговора са Жиком: Ево у каквом је стању Јакшић и када ће се вратити на снимање

Мондо 26.06.2025
Александар Софронијевић након напуштања емисије ''Никад није касно'' остао је у сјајним односима са Жиком Јакшићем, а детаље о здравственом стању продуцента, који је хоспитализован, открио је за Информер. Иако је прекинуо… »
Познато здравствено стање жике јакшића: Огласио се његов пријатељ, споменуо и финале Никад није касно: "Не зна да ли може…

Познато здравствено стање жике јакшића: Огласио се његов пријатељ, споменуо и финале Никад није касно: "Не зна да ли може…

Блиц 26.06.2025
Аутор и водитељ емисије "Никад није касно", Жика Јакшић завршио је недавно у болници, а хармоникаш и његов пријатељ Александар Софронијевић открио је да се чуо са њим. - Чуо сам се са њим. Жика се опоравља, добро се осећа… »
Ово су нови детаљи о стању Жике Јакшића: Још увек је неизвесна једна ствар

Ово су нови детаљи о стању Жике Јакшића: Још увек је неизвесна једна ствар

Телеграф 26.06.2025
Иако је прекинуо сарадњу са творцима емисије ''Никад није касно'' Александар Софронијевић остао је у одличним односима са бившим сарадницима, међу којима је и Жика Јакшић, недавно хоспитализован услед здравствених проблема. -… »
Најновије информације о здравственом стању жике јакшића Из болнице стигле вести: "Не знамо да ли може да издржи толики напор…

Најновије информације о здравственом стању жике јакшића Из болнице стигле вести: "Не знамо да ли може да издржи толики напор…

Ало 26.06.2025
Жика Јакшић здравље угрозио услед стреса. Иако је прекинуо сарадњу са творцима емисије ''Никад није касно'' Александар Софронијевић остао је у одличним односима са бившим сарадницима, међу којима је и Жика Јакшић, недавно… »
Ово се крило! Ево у каквом стању је Жика Јакшић

Ово се крило! Ево у каквом стању је Жика Јакшић

Хелло 26.06.2025
Жики Јакшићу пре неколико дана одједном је позлило те је хитно хоспитализован. Аутор и водитељ емисије "Никад није касно" завршио је у болници, а сада се повело питање да ли ће бити на финалу музичког такмичења. Финале је… »
Огласили се из "Гранда" због финала "Никад није касно": Сви се питају да ли ће Жика Јакшић присуствовати након што је…

Огласили се из "Гранда" због финала "Никад није касно": Сви се питају да ли ће Жика Јакшић присуствовати након што је…

Блиц 25.06.2025
Аутор и водитељ емисије "Никад није касно", Жика Јакшић завршио је у болници, а сада се повело питање да ли ће бити на финалу музичког такмичења. Финале је заказано за 29. јун, а како је Јакшић још увек у болници, многе је… »

Вести дана »