Povezane vesti
Stavio karte na sto! Stefan Karić progovorio o druženju sa Gastozom, pa se osvrnuo na poruke sa Anđelom: Želela je da me ponizi…
Kurir 26.06.2025
Prvi sagovornici voditelja Teodore Delić, Nenada Macanovića Bebice i Dače Virijevića u emisiji ''N.N.'' bili su Stefan Karić i Nenad Marinković Gastoz. - Zašto ne voliš Gastoza? - upitao je Dača. - Ne mrzim ga. Ja sam već rekao da je to čista glupost -… »
Sofronijević otkrio detalje razgovora sa Žikom: Evo u kakvom je stanju Jakšić i kada će se vratiti na snimanje
Mondo 26.06.2025
Aleksandar Sofronijević nakon napuštanja emisije ''Nikad nije kasno'' ostao je u sjajnim odnosima sa Žikom Jakšićem, a detalje o zdravstvenom stanju producenta, koji je hospitalizovan, otkrio je za Informer. Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije… »
Poznato zdravstveno stanje žike jakšića: Oglasio se njegov prijatelj, spomenuo i finale Nikad nije kasno: "Ne zna da li može…
Blic 26.06.2025
Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić završio je nedavno u bolnici, a harmonikaš i njegov prijatelj Aleksandar Sofronijević otkrio je da se čuo sa njim. - Čuo sam se sa njim. Žika se oporavlja, dobro se oseća, njegovo zdravstveno… »
Ovo su novi detalji o stanju Žike Jakšića: Još uvek je neizvesna jedna stvar
Telegraf 26.06.2025
Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije ''Nikad nije kasno'' Aleksandar Sofronijević ostao je u odličnim odnosima sa bivšim saradnicima, među kojima je i Žika Jakšić, nedavno hospitalizovan usled zdravstvenih problema. - Čuo sam se sa njim. Žika se… »
Najnovije informacije o zdravstvenom stanju žike jakšića Iz bolnice stigle vesti: "Ne znamo da li može da izdrži toliki napor…
Alo 26.06.2025
Žika Jakšić zdravlje ugrozio usled stresa. Iako je prekinuo saradnju sa tvorcima emisije ''Nikad nije kasno'' Aleksandar Sofronijević ostao je u odličnim odnosima sa bivšim saradnicima, među kojima je i Žika Jakšić, nedavno hospitalizovan usled… »
Ovo se krilo! Evo u kakvom stanju je Žika Jakšić
Hello 26.06.2025
Žiki Jakšiću pre nekoliko dana odjednom je pozlilo te je hitno hospitalizovan. Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno" završio je u bolnici, a sada se povelo pitanje da li će biti na finalu muzičkog takmičenja. Finale je zakazano za 29. jun, a kako… »
Oglasili se iz "Granda" zbog finala "Nikad nije kasno": Svi se pitaju da li će Žika Jakšić prisustvovati nakon što je…
Blic 25.06.2025
Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić završio je u bolnici, a sada se povelo pitanje da li će biti na finalu muzičkog takmičenja. Finale je zakazano za 29. jun, a kako je Jakšić još uvek u bolnici, mnoge je interesovalo da li će ga… »
Vesti dana »

"U toku je istraga i potraga za strelcem", FBI: Osoba privedena zbog sumnje na atentat na Kirka puštena na slobodu
Euronews pre 1 minutjoš 26 povezanih

''Pronaći ćemo svakog ko je učestvovao u ovom zločinu''! Vanredno obraćanje Trampa nakon ubistva Čarlija Kirka (video)
Alo pre 51 minutajoš 27 povezanih

U Srbiji danas oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, ponegde s olujnim vetrom
Glas Zapadne Srbije pre 35 minutajoš 13 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, crveno slovo, evo šta se danas ne radi! Usekovanje glave Svetog Jovana Pravoslavni vernici poste na ovaj dan, a dosta njih ne jedu ništa sve do mraka.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 9 povezanih

Jak zemljotres pogodio Severnu Makedoniji: Rano jutros treslo se tlo u ovom mestu
Blic pre 46 minutajoš 9 povezanih