Повезане вести
"Ја испадам пијандура, а оне пију по литар коњака": Нада Топчагић оплела по колегиницама
Мондо 26.06.2025
Певачица Нада Топчагић отворено је говорила о алкохолу и томе што је често карактеришу као некога ко воли чашицу. Годинама је на естради, њене песме се и дан данас певају, посебно је воли Златан Ибрахимовић, па ипак, Нада… »
"Певачице пију по литар коњака, а ја испадам пијандура": Нада Топчагић оплела по колегиницама: "Иструлила бих да је тако"…
Блиц 26.06.2025
Певачица Нада Топчагић отворено је говорила о алкохолу и томе што је често карактеришу као некога ко воли да попије. Нада је истакла да је сама крива због тога што је прати такав глас. - Када ме неко зове на телевизију, ја се… »
"Пију по литар коњака, а после ја испадам пијандура": Нада Топчагић жестоко о колегиницама
Телеграф 26.06.2025
Певачица Нада Топчагић отворено је говорила о алкохолу и томе што је често карактеришу као некога ко воли да попије. Нада је истакла да је сама крива због тога што је прати такав глас. - Када ме неко зове на телевизију, ја се… »
Вести дана »
Београд: Студенти и грађани завршили шетњу код храма Светог Саве на Врачару
Бета пре 12 минутајош 67 повезаних
"Треба да се прекине седница да се не би трошиле народне паре" Бурна расправа у Скупштини Србије, Брнабић открила да ли бити повучен сет правосудних закона: "Дошли сте пре пола сата, али ћете плату за данас узети" (видео)
Блиц пре 1 сатјош 26 повезаних
Прославе Светог Саве у Србији: Карловачка гимназија и Друга гимназија у Крагујевцу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Од камиона остале само крхотине разбацане свуда по путу. Појавили се снимци возила у ком је 7 навијача изгубило живот у стравичном судару (видео)
Дневник пре 41 минутајош 59 повезаних
Унија пекара Србије тражи поскупљење хлеба "Сава" за три динара од 7. фебруара
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане