Povezane vesti
"Ja ispadam pijandura, a one piju po litar konjaka": Nada Topčagić oplela po koleginicama
Mondo 26.06.2025
Pevačica Nada Topčagić otvoreno je govorila o alkoholu i tome što je često karakterišu kao nekoga ko voli čašicu. Godinama je na estradi, njene pesme se i dan danas pevaju, posebno je voli Zlatan Ibrahimović, pa ipak, Nada Topčagić je istakla da je sama… »
"Pevačice piju po litar konjaka, a ja ispadam pijandura": Nada Topčagić oplela po koleginicama: "Istrulila bih da je tako"…
Blic 26.06.2025
Pevačica Nada Topčagić otvoreno je govorila o alkoholu i tome što je često karakterišu kao nekoga ko voli da popije. Nada je istakla da je sama kriva zbog toga što je prati takav glas. - Kada me neko zove na televiziju, ja se jako spremam. Uvek volim da… »
"Piju po litar konjaka, a posle ja ispadam pijandura": Nada Topčagić žestoko o koleginicama
Telegraf 26.06.2025
Pevačica Nada Topčagić otvoreno je govorila o alkoholu i tome što je često karakterišu kao nekoga ko voli da popije. Nada je istakla da je sama kriva zbog toga što je prati takav glas. - Kada me neko zove na televiziju, ja se jako spremam. Uvek volim da… »
Vesti dana »

Ukrajina i Evropa odbile Putinov predlog za prekid vatre: Kontrapredlog za Trampa uoči sastaka na Aljasci
Telegraf pre 24 minutajoš 28 povezanih

Katai je Zvezdin doktor za Superligu: Milojević razigravao pojačanja i klince, Magiko mu dobio meč
Mondo pre 14 minutajoš 45 povezanih

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 40 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih