Povezane vesti
"Bežao sam iz škole, ulica me uzela pod svoje" Baki B3 otvorio dušu i progovorio o svom teškom odrastanju i razvodu
Kurir 26.06.2025
Baki B3 imao je veoma buran život i pronleme sa zakonom. Pevač i bivši rijaliti učesnik Baki B3, imao je veoma buran život, te je poznato da je imao problema sa zakonom. Baki je jednom prilikom govorio o detaljima iz privatnog života, te se dotakao i… »
"6 Godina sam bio po zatvorima i popravnim domovima": Baki B3 iskreno o burnom životu na ulici: Radio sve i svašta, izneo šok…
Blic 26.06.2025
Pevač i bivši rijaliti učesnik Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma buran život, te e poznato da je imao problema sa zakonom. Baki je jednom prilikom govorio o detaljima iz privatnog života, te se dotakao i razvoda od supruge. - Mnogo mi… »
Vesti dana »
Nevreme juri ka Srbiji! Evo kada stižu kiša i sneg: Temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
Radio 021 pre 23 minutajoš 12 povezanih
Automobil se prevrtao 15 metara, devojka čudom živa: Teška saobraćajka kod Bubanj Potoka: Prolaznici izvlačili povređenu iz smrskane "mazde"
Kurir pre 4 minutajoš 11 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 1 satjoš 11 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 19 minutajoš 7 povezanih