Povezane vesti
"Bežao sam iz škole, ulica me uzela pod svoje" Baki B3 otvorio dušu i progovorio o svom teškom odrastanju i razvodu
Kurir 26.06.2025
Baki B3 imao je veoma buran život i pronleme sa zakonom. Pevač i bivši rijaliti učesnik Baki B3, imao je veoma buran život, te je poznato da je imao problema sa zakonom. Baki je jednom prilikom govorio o detaljima iz privatnog života, te se dotakao i… »
"6 Godina sam bio po zatvorima i popravnim domovima": Baki B3 iskreno o burnom životu na ulici: Radio sve i svašta, izneo šok…
Blic 26.06.2025
Pevač i bivši rijaliti učesnik Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 imao je veoma buran život, te e poznato da je imao problema sa zakonom. Baki je jednom prilikom govorio o detaljima iz privatnog života, te se dotakao i razvoda od supruge. - Mnogo mi… »
Vesti dana »
Lančani udes u Markovcu, policija i hitna stigli na lice mesta, saobraćaj u prekidu
Top press pre 2 satajoš 37 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
Portparol Evropske komisije: Evropa i SAD dele odgovornost za mir
Politika pre 49 minutajoš 42 povezane
(BLOG) Policija u Šidu presrela protestnu kolonu, "filozofi" podsetili na solidarnost s početka blokada u Nišu
N1 Info pre 13 minutajoš 18 povezanih