Povezane vesti

Mačak preživeo ceo ciklus pranja u veš-mašini: Veterinari se satima borili za njegov život

Mačak preživeo ceo ciklus pranja u veš-mašini: Veterinari se satima borili za njegov život

Kurir 26.06.2025
Njegova vlasnica nije ni slutila šta se dešava kada je zatvorila mašinu i pokrenula program. Ovaj mačak zaista mora da ima devet života! Burmanski mačak Pablo uskočio je u veš-mašinu, a da to niko nije primetio. Zatim je vlasnica slučajno zatvorila… »
"Zgrabila sam ručku i otvorila vrata...Ono što sam videla unutra nikada neću zaboraviti" Žena uključila veš mašinu, a onda…

"Zgrabila sam ručku i otvorila vrata...Ono što sam videla unutra nikada neću zaboraviti" Žena uključila veš mašinu, a onda…

Alo 26.06.2025
Burmanski mačak Pablo postao je svetska senzacija nakon što je preživeo ono što se čini nemogućim – čitav ciklus pranja u veš mašini, u trajanju od čak 55 minuta, sa hladnom vodom i centrifugom. Njegova vlasnica nije ni primetila da je devetomesečni… »
Mačak Pablo preživeo sat vremena u veš mašini: "Pravo čudo, jedan od najtežih slučajeva u našim karijerama"

Mačak Pablo preživeo sat vremena u veš mašini: "Pravo čudo, jedan od najtežih slučajeva u našim karijerama"

Mondo 26.06.2025
Ako mačke zaista imaju devet života, burmanski mačak Pablo je možda već potrošio jedan. Mačak burmanske rase iz Australije preživelo je neverovatnu nesreću i danas je živa maskota veterinarske klinike, zahvaljujući brzoj reakciji svojih vlasnika i… »

Vesti dana »