Повезане вести

"Ја нисам хтео, Јелена ме убедила": Новак је замало због ручка у Београду пропустио историју

"Ја нисам хтео, Јелена ме убедила": Новак је замало због ручка у Београду пропустио историју

Мондо 26.06.2025
Најбољем тенисеру свих времена Новаку Ђоковићу није се гледало финале Ролан Гароса између Синера и Алкараза, а супруга Јелена га је убедила да гледа и не пропусти историју. Био је то један од најлуђих мечева у историји. Српски… »
(Видео) Новак краљ забаве, Сабаленка се искидала од смеха Рвачки шоу на тренингу Ђоковића

(Видео) Новак краљ забаве, Сабаленка се искидала од смеха Рвачки шоу на тренингу Ђоковића

Дневник 26.06.2025
Новак Ђоковић припрема се за предстојећи Вимблдон, а слике и снимци који долазе из Лондона показују да се српски тенисер уз рад и добро забавља. Ђоковић је претходних дана тренирао са Стефаносом Ципасом, у среду је спариногвао… »
Ђоковића "претукао" сабаленкин тренер! Новак храбро стао у гард, али се није добро провео, Арина умрла од смеха! (видео)

Ђоковића "претукао" сабаленкин тренер! Новак храбро стао у гард, али се није добро провео, Арина умрла од смеха! (видео)

Курир 26.06.2025
Новак Ђоковић успева и да се забави током припрема за Вимблдон. Најбољи тенисер свих времена је неколико дана уочи старта трећег гренд слема одрадио тренинг са Арином Сабаленком, добром пријатељицом, а на друштвеним мрежама су… »
ВИДЕО Ау, човече, исече нас: Ђоковић завршио у рвачкој полузи, подигао Новака и избацио га са терена

ВИДЕО Ау, човече, исече нас: Ђоковић завршио у рвачкој полузи, подигао Новака и избацио га са терена

Нова 26.06.2025
Новак Ђоковић се сјајно забавља на Вимблдону пре почетка турнира, па је тако завршио чак и на леђима Џејсона Стејсија, човека који је постао познат по томе што му Арина Сабаленка неретко шврља по глави. Ђоковић је имао… »
Новак није имао шансе! Тренер Арине Сабаленке "пребио" Ђоковића, па изнео са терена, овде ипак није најбољи

Новак није имао шансе! Тренер Арине Сабаленке "пребио" Ђоковића, па изнео са терена, овде ипак није најбољи

Телеграф 26.06.2025
Тениска јавност је већ навикла да кад се појаве Новак Ђоковић и Арина Сабаленка ту настаје прави хаос. Србин и Белорускиња су узели сву пажњу на Ролан Гаросу, а сада су постали хит и на Вимблдону. У току јучерашњег дана, један… »

Вести дана »