Повезане вести
"Ја нисам хтео, Јелена ме убедила": Новак је замало због ручка у Београду пропустио историју
Мондо 26.06.2025
Најбољем тенисеру свих времена Новаку Ђоковићу није се гледало финале Ролан Гароса између Синера и Алкараза, а супруга Јелена га је убедила да гледа и не пропусти историју. Био је то један од најлуђих мечева у историји. Српски… »
(Видео) Новак краљ забаве, Сабаленка се искидала од смеха Рвачки шоу на тренингу Ђоковића
Дневник 26.06.2025
Новак Ђоковић припрема се за предстојећи Вимблдон, а слике и снимци који долазе из Лондона показују да се српски тенисер уз рад и добро забавља. Ђоковић је претходних дана тренирао са Стефаносом Ципасом, у среду је спариногвао… »
Ђоковића "претукао" сабаленкин тренер! Новак храбро стао у гард, али се није добро провео, Арина умрла од смеха! (видео)
Курир 26.06.2025
Новак Ђоковић успева и да се забави током припрема за Вимблдон. Најбољи тенисер свих времена је неколико дана уочи старта трећег гренд слема одрадио тренинг са Арином Сабаленком, добром пријатељицом, а на друштвеним мрежама су… »
ВИДЕО Ау, човече, исече нас: Ђоковић завршио у рвачкој полузи, подигао Новака и избацио га са терена
Нова 26.06.2025
Новак Ђоковић се сјајно забавља на Вимблдону пре почетка турнира, па је тако завршио чак и на леђима Џејсона Стејсија, човека који је постао познат по томе што му Арина Сабаленка неретко шврља по глави. Ђоковић је имао… »
Новак није имао шансе! Тренер Арине Сабаленке "пребио" Ђоковића, па изнео са терена, овде ипак није најбољи
Телеграф 26.06.2025
Тениска јавност је већ навикла да кад се појаве Новак Ђоковић и Арина Сабаленка ту настаје прави хаос. Србин и Белорускиња су узели сву пажњу на Ролан Гаросу, а сада су постали хит и на Вимблдону. У току јучерашњег дана, један… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 5 сатијош 55 повезаних

(ФОТО) Студента Богдана полиција у ланцима довела на очеву сахрану
Н1 Инфо пре 3 сатајош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Радио 021 пре 37 минутајош 26 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 27 минутајош 80 повезаних