Povezane vesti

"Ja nisam hteo, Jelena me ubedila": Novak je zamalo zbog ručka u Beogradu propustio istoriju

"Ja nisam hteo, Jelena me ubedila": Novak je zamalo zbog ručka u Beogradu propustio istoriju

Mondo 26.06.2025
Najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću nije se gledalo finale Rolan Garosa između Sinera i Alkaraza, a supruga Jelena ga je ubedila da gleda i ne propusti istoriju. Bio je to jedan od najluđih mečeva u istoriji. Srpski teniser Novak Đoković s… »
(Video) Novak kralj zabave, Sabalenka se iskidala od smeha Rvački šou na treningu Đokovića

(Video) Novak kralj zabave, Sabalenka se iskidala od smeha Rvački šou na treningu Đokovića

Dnevnik 26.06.2025
Novak Đoković priprema se za predstojeći Vimbldon, a slike i snimci koji dolaze iz Londona pokazuju da se srpski teniser uz rad i dobro zabavlja. Đoković je prethodnih dana trenirao sa Stefanosom Cipasom, u sredu je sparinogvao sa Arinom Sabalenkom, a… »
Đokovića "pretukao" sabalenkin trener! Novak hrabro stao u gard, ali se nije dobro proveo, Arina umrla od smeha! (video)

Đokovića "pretukao" sabalenkin trener! Novak hrabro stao u gard, ali se nije dobro proveo, Arina umrla od smeha! (video)

Kurir 26.06.2025
Novak Đoković uspeva i da se zabavi tokom priprema za Vimbldon. Najbolji teniser svih vremena je nekoliko dana uoči starta trećeg grend slema odradio trening sa Arinom Sabalenkom, dobrom prijateljicom, a na društvenim mrežama su se pojavili zanimljivi… »
VIDEO Au, čoveče, iseče nas: Đoković završio u rvačkoj poluzi, podigao Novaka i izbacio ga sa terena

VIDEO Au, čoveče, iseče nas: Đoković završio u rvačkoj poluzi, podigao Novaka i izbacio ga sa terena

Nova 26.06.2025
Novak Đoković se sjajno zabavlja na Vimbldonu pre početka turnira, pa je tako završio čak i na leđima Džejsona Stejsija, čoveka koji je postao poznat po tome što mu Arina Sabalenka neretko švrlja po glavi. Đoković je imao nekoliko razmena sa Arinom… »
Novak nije imao šanse! Trener Arine Sabalenke "prebio" Đokovića, pa izneo sa terena, ovde ipak nije najbolji

Novak nije imao šanse! Trener Arine Sabalenke "prebio" Đokovića, pa izneo sa terena, ovde ipak nije najbolji

Telegraf 26.06.2025
Teniska javnost je već navikla da kad se pojave Novak Đoković i Arina Sabalenka tu nastaje pravi haos. Srbin i Beloruskinja su uzeli svu pažnju na Rolan Garosu, a sada su postali hit i na Vimbldonu. U toku jučerašnjeg dana, jedan od najboljih tenisera… »

Vesti dana »