Povezane vesti
Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink Panter"
N1 Info 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića, saopštila je United Media. Oglas Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas… »
Počinje snimanje TV serije „Ja, Pink Panter“
Danas 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“, režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić
Nova 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje TV serije “Ja, Pink Panter”
Danas 26.06.2025
Olivera Ćirković i Dragan Bjelogrlić udružili snage: Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink panter"
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Jake policijske snage na Filozofskom fakultetu, izbačeni svi koji su bili unutra
Nova pre 7 minutajoš 79 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 57 minutajoš 10 povezanih
Srbija u Davosu potpisala sporazum za kupovinu 25 letećih taksija
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 29 povezanih
Grenel odgovorio Marti Kos: Srbija treba da bude na američkom, a ne na evropskom putu
Euronews pre 7 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Pozivam na razgovore da SAD kupe Grenland, zapamtićemo ako nam ne dozvolite
Insajder pre 1 satjoš 50 povezanih