Povezane vesti
Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink Panter"
N1 Info 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića, saopštila je United Media. Oglas Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas… »
Počinje snimanje TV serije „Ja, Pink Panter“
Danas 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“, režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić
Nova 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje TV serije “Ja, Pink Panter”
Danas 26.06.2025
Olivera Ćirković i Dragan Bjelogrlić udružili snage: Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink panter"
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 20 minutajoš 44 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 18 povezanih
"Sertifikacija i zvanični rezultati se očekuju krajem januara": Radaković upozorava na izazove koji slede
Euronews pre 15 minutajoš 52 povezane
Trump: Putin je bio vrlo velikodušan u svojim osjećajima prema Ukrajini
SEEbiz pre 1 satjoš 62 povezane