Povezane vesti
Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink Panter"
N1 Info 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića, saopštila je United Media. Oglas Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas… »
Počinje snimanje TV serije „Ja, Pink Panter“
Danas 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“, režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić
Nova 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje TV serije “Ja, Pink Panter”
Danas 26.06.2025
Olivera Ćirković i Dragan Bjelogrlić udružili snage: Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink panter"
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »
Aleksić: Ko je štitio Milića i zašto nema izveštaja o njegovom radu?
Pravda pre 5 satijoš 36 povezanih
Direktor policije potvrdio da se srušio policijski helikopter: Povređena dva pilota
Insajder pre 4 satijoš 44 povezane
Đoković ispao sa Rolan Garosa, ispustio prednost od 2:0 u setovima
Radio 021 pre 53 minutajoš 46 povezanih
Portugalski Alpac Capital preuzima N1, Novu S, Danas i Vijesti: Veze porodice David vode do Vučića i Orbana
Jugmedia pre 3 satajoš 31 povezana