Povezane vesti
Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink Panter"
N1 Info 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića, saopštila je United Media. Oglas Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas… »
Počinje snimanje TV serije „Ja, Pink Panter“
Danas 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“, režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić
Nova 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje TV serije “Ja, Pink Panter”
Danas 26.06.2025
Olivera Ćirković i Dragan Bjelogrlić udružili snage: Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink panter"
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »
Skupština nastavila vanrednu sednicu, poslanici prvo postavljaju pitanja
RTV pre 26 minutajoš 14 povezanih
Fudbaler Alžira: Sada imamo samopouzdanje pred sledeći meč
Serbian News Media pre 11 minutajoš 21 povezana
Mesi ispisao istoriju: Najbolji strelac svetskih prvenstava svih vremena
Vreme pre 41 minutajoš 70 povezanih
Toplotni talas zahvatio Evropu: Temperature ruše rekorde širom kontinenta, uvedene vanredne mere širom kontinenta
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih