Povezane vesti
Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink Panter"
N1 Info 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića, saopštila je United Media. Oglas Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas… »
Počinje snimanje TV serije „Ja, Pink Panter“
Danas 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“, režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić
Nova 26.06.2025
Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića. Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene… »
Počinje snimanje TV serije “Ja, Pink Panter”
Danas 26.06.2025
Olivera Ćirković i Dragan Bjelogrlić udružili snage: Počinje snimanje TV serije "Ja, Pink panter"
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 40 minutajoš 57 povezanih
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
"Evropljani, da nije bilo nas, svi biste pričali nemački." EU ne veruje šta je Tramp rekao u Davosu, sad je jasno da sledi haos, pomenuo Putina i Zelenskog: "Ako to ne urade, glupi su."
Blic pre 24 minutajoš 42 povezane
Srbija potpisala sporazum s američkom kompanijom o uvođenju vazdušnih taksija
Serbian News Media pre 4 minutajoš 22 povezane
Ceo Davos se vrti oko Trumpa: od duha dijaloga do monologa
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 43 povezane