Povezane vesti
"Kleptoman sam sa iskustvom i danas volim da ukradem" Kristijan Golubović iznenadio priznanjem: "Ne radim to zato što sam…
Alo 26.06.2025
Kristijan Golubović priznao da krade i danas po nešto. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio… »
"Volim nešto da ćornem" Kristijan zaradio 20.000 evra pobedom u rijalitiju, ali od kriminalne prošlosti ne može pobeći: Ne…
Kurir 26.06.2025
Kupio ženi auto da bi mu rodila dete. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije… »
"I danas volim da ćornem nešto": Kristijan Golubović bez blama pričao o kleptomaniji: "Ja sam profesionalac u tome, a žena me…
Blic 26.06.2025
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma", a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan Golubović tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije više onaj stari, ali da se od kleptomanije nije… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 52 minutajoš 31 povezana
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 52 minutajoš 26 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 4 satijoš 7 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 57 minutajoš 68 povezanih