Povezane vesti
"Kleptoman sam sa iskustvom i danas volim da ukradem" Kristijan Golubović iznenadio priznanjem: "Ne radim to zato što sam…
Alo 26.06.2025
Kristijan Golubović priznao da krade i danas po nešto. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio… »
"Volim nešto da ćornem" Kristijan zaradio 20.000 evra pobedom u rijalitiju, ali od kriminalne prošlosti ne može pobeći: Ne…
Kurir 26.06.2025
Kupio ženi auto da bi mu rodila dete. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije… »
"I danas volim da ćornem nešto": Kristijan Golubović bez blama pričao o kleptomaniji: "Ja sam profesionalac u tome, a žena me…
Blic 26.06.2025
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma", a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan Golubović tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije više onaj stari, ali da se od kleptomanije nije… »
Vesti dana »

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i Lukašenko (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 23 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom - uhapšene dve osobe iz Ćićevca
N1 Info pre 42 minutajoš 17 povezanih