Повезане вести

"Клептоман сам са искуством и данас волим да украдем" Кристијан Голубовић изненадио признањем: "Не радим то зато што сам…

"Клептоман сам са искуством и данас волим да украдем" Кристијан Голубовић изненадио признањем: "Не радим то зато што сам…

Ало 26.06.2025
Кристијан Голубовић признао да краде и данас по нешто. Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фармери" и освојио 20.000 евра, а онда је у једном од интервјуа говорио како ужива у томе да и даље краде. Кристијан тврди да је… »
"Волим нешто да ћорнем" Кристијан зарадио 20.000 евра победом у ријалитију, али од криминалне прошлости не може побећи: Не…

"Волим нешто да ћорнем" Кристијан зарадио 20.000 евра победом у ријалитију, али од криминалне прошлости не може побећи: Не…

Курир 26.06.2025
Купио жени ауто да би му родила дете. Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фармери" и освојио 20.000 евра, а онда је у једном од интервјуа говорио како ужива у томе да и даље краде. Кристијан тврди да је сада драстично… »
"И данас волим да ћорнем нешто": Кристијан Голубовић без блама причао о клептоманији: "Ја сам професионалац у томе, а жена ме…

"И данас волим да ћорнем нешто": Кристијан Голубовић без блама причао о клептоманији: "Ја сам професионалац у томе, а жена ме…

Блиц 26.06.2025
Кристијан Голубовић победио је у ријалитију "Фарма", а онда је у једном од интервјуа говорио како ужива у томе да и даље краде. Кристијан Голубовић тврди да је сада драстично променио живот и да није више онај стари, али да се… »

Вести дана »