Povezane vesti
"Kleptoman sam sa iskustvom i danas volim da ukradem" Kristijan Golubović iznenadio priznanjem: "Ne radim to zato što sam…
Alo 26.06.2025
Kristijan Golubović priznao da krade i danas po nešto. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio… »
"Volim nešto da ćornem" Kristijan zaradio 20.000 evra pobedom u rijalitiju, ali od kriminalne prošlosti ne može pobeći: Ne…
Kurir 26.06.2025
Kupio ženi auto da bi mu rodila dete. Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farmeri" i osvojio 20.000 evra, a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije… »
"I danas volim da ćornem nešto": Kristijan Golubović bez blama pričao o kleptomaniji: "Ja sam profesionalac u tome, a žena me…
Blic 26.06.2025
Kristijan Golubović pobedio je u rijalitiju "Farma", a onda je u jednom od intervjua govorio kako uživa u tome da i dalje krade. Kristijan Golubović tvrdi da je sada drastično promenio život i da nije više onaj stari, ali da se od kleptomanije nije… »
Vesti dana »

Normalizovan saobraćaj na auto-putu nakon što je kamion udario u stub i srušio saobraćajne table
N1 Info pre 1 minutjoš 31 povezana

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 10 minutajoš 40 povezanih

Pronađena beživotna tela braće koju je lavina progutala! Tragičan kraj potrage za hrvatskim planinarima na Alpima!
Alo pre 25 minutajoš 27 povezanih