Povezane vesti
Luis-Skeli produžio ugovor sa Arsenalom
Sportski žurnal 26.06.2025
Mladi Englez Ostaje do 2030. Arsenalov Majls Luis-Skeli produžio je ugovor sa londonskim klubom, saopšteno je danas. U saopštenju se ne navode detalji ugovora, ali britanski mediji navode da je Luis-Skeli produžio saradnju sa Arsenalom do juna 2030… »
Defanzivac produžio sa Arsenalom
Sportske.net 26.06.2025
Fudbaler Arsenala Majls Luis-Skeli produžio je danas ugovor sa engleskim klubom do 2030. godine. "Veoma sam ponosan i srećan. Znam da su te reči jednostavne, ali mislim da sažimaju kako se osećam potpisujući za ovaj klub. Ja sam njegov navijač i to je… »
Tinejdžer koji živi svoj san! Defanzivac potpisao novi ugovor sa Arsenalom
Kurir 26.06.2025
Fudbaler Arsenala Majls Luis-Skeli produžio je ugovor sa engleskim klubom do 2030. godine. "Veoma sam ponosan i srećan. Znam da su te reči jednostavne, ali mislim da sažimaju kako se osećam potpisujući za ovaj klub. Ja sam njegov navijač i to je kao… »
Arsenal čuva budućnost kluba, Luis-Skeli produžio ugovor
RTS 26.06.2025
Mladi fudbaler Arsenala Majls Luis-Skeli produžio je ugovor sa londonskim klubom, saopšteno je na zvaničnom sajtu ovog premijerligaša. U saopštenju se ne navode detalji ugovora, ali britanski mediji navode da je Luis-Skeli produžio saradnju sa Arsenalom… »
Luis-Skeli potpisao novi ugovor sa Arsenalom
Sport klub 26.06.2025
Majls Luis-Skeli produžio je saradnju sa Arsenalom i potpisao novi petogodišnji ugovor. Osamnaestogodišnjak je mesto u prvom timu izborio tokom protekle sezone. Debitovao je u septembru, u duelu protiv Mančester sitija i od tada upisao 39 utakmica. Prvi… »
Vesti dana »
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 12 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih
U Memorijalnom centru Potočari komemoracija srebreničkim žrtvama
Radio sto plus pre 24 satajoš 33 povezane
SAD zahtevaju da Ormuz bude otvoren, Teheran obećava 'osvetu' za smrt Hamneija
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 43 povezane