Povezane vesti
Ranije objavljeni preliminarni rezultati male mature: Evo kako da im pristupite
Blic 26.06.2025
Danas su, dan ranije, objavljeni preliminarni rezultati male mature, objavljeno je na sajtu Moja srednja škola. "Poštovani roditelji, na javnom portalu Moja srednja škola objavljeni su preliminarni rezultati završnog ispita", navodi se na ovom portalu… »
Ranije objavljeni preliminarni rezultati male mature: Evo kako da im pristupite
Blic 26.06.2025
Danas su, dan ranije, objavljeni preliminarni rezultati male mature, objavljeno je na sajtu Moja srednja škola. "Poštovani roditelji, na javnom portalu Moja srednja škola objavljeni su preliminarni rezultati završnog ispita", navodi se na ovom portalu… »
Objavljeni preliminarni rezultati male mature
N1 Info 26.06.2025
Objavljeni su preliminarni rezultati prijemnog ispita male mature, objavljeno je na sajtu Moja srednja škola. Oglas Kako bi svi roditelji i deca mogli da pogledaju preliminarne rezultate potrebno je da posete sajt Moja srednja škola i uloguju se kako bi… »
Objavljeni preliminarni rezultati male mature, konačni rezultati 30. juna
Euronews 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita, konačni rezultati 30. juna
RTV 26.06.2025
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete saopštilo je da su danas objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita, konačni stižu 30. juna
Insajder 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su danas objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola. Preliminarni rezultati objavljeni su u 14 časova, a konačni rezultati trebalo bi da budu poznati u ponedeljak, 30. juna… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita
NIN 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su danas objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita, konačni rezultati 30. juna
RTS 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu "Moja srednja škola", što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja… »
Objavljeni preliminarni rezultati male mature, konačni u ponedeljak
Sputnik 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su danas objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja… »
Objavljeni preliminarni rezultati prijemnog ispita male mature: Evo kako da ih proverite
Mondo 26.06.2025
Kako bi svi roditelji i deca mogli da pogledaju preliminarne rezultate potrebno je da posete sajt Moja srednja škola. Danas su, dan ranije, objavljeni preliminarni rezultati prijemnog ispita male mature, objavljeno je na sajtu Moja srednja škola… »
Roditelji, pogledajte Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita, konačni rezultati 30. juna
Dnevnik 26.06.2025
BEOGRAD: Ministarstvo prosvete saopštilo je da su danas objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog… »
Ranije objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Oglasilo se Ministarstvo prosvete, evo gde da proverite
Kurir 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 14 časova, na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita za osmake
InfoKG 26.06.2025
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su danas u 14.00 časova na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, saopštilo je Ministarstvo… »
Stigli preliminarni rezultati male mature Ministarstvo prosvete se oglasilo, evo gde da proverite bodove
Alo 26.06.2025
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 14 časova, na portalu Moja srednja škola, Rezultati dolaze nešto ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita
Telegraf 26.06.2025
Vesti dana »

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 6 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 7 satijoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih

PLS - Mačva startovala porazom, Čačani ubedljivi, a tek Voždovčani...
Sportske.net pre 1 satjoš 38 povezanih