Povezane vesti
"Mislim da sam bolja riba od sindi models": Naša voditeljka je drastično smršala, a tvrdi da je jela šest torti dnevno
Blic 26.06.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević jedno vreme je kuburila sa viškom kilograma, a onda se transformisala i smršala je preko 20 kilograma. Nataša je otkrila da više nije na strogom režimu ishrane, kao i šta joj najviše prija da konzumira. - Trenutno nisam na… »
Voditeljka drastično smršala, a tvrdi da jede šest torti dnevno: Ovako je Nataša Aksentijević skinula 20 kilograma: Mislim da…
Kurir 26.06.2025
Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilaži spolja. Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević jedno vreme je kuburila sa viškom kilograma, a onda se transformisala i smršala je preko 20 kilograma. Nataša je otkrila da više nije na strogom režimu… »
Vesti dana »
Rajić: Dokle god je ova vlast, puna istina o nadstrešnici se neće saznati - to bi bilo kao da su sami sebi napisali optužnicu
Nova pre 57 minutajoš 38 povezanih
Ridžidžu: Od osnivanja Pokreta nesvrstanih Srbija i Indija imaju prijateljske odnose
Euronews pre 37 minutajoš 70 povezanih
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 47 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 4 satijoš 56 povezanih