Povezane vesti
Gradonačelnik Vranja aterirao: Morao da preda nagradu i đaku generacije Gimnazije
Jug press 26.06.2025
VRANJE Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, predao je danas u gradskom parku nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada, pa je, između ostalih, nagradu morao da preda i maturantu Gimnazije Nikoli Raduloviću, đaku… »
Dodeljene nagrade đacima generacije (foto) Foto Galerija
OK radio 26.06.2025
U Gradskom parku, danas su dodeljene nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada. Nagrade je uručio gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, koji je čestitao učenicima na izvanrednim postignućima. - Ovo je kruna vašeg… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 10 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana