Povezane vesti
"Grudi su mi skroz nestale, a onda sam stavila 400 kubika" Sindi godinama čekala na operaciju, pa otkrila šta je sve radila na…
Kurir 26.06.2025
Nekadašnja članica grupe " Sindi" Ivana Stamenković Sindi u petoj deceniji važi za jednu od najzgodnijih žena sa estrade, a neretko se spekuliše o njenim estetskim operacijama. Naime, Ivana redovno ide na zatezanje lica, a operisala je nos, kao i grudi… »
"Grudi su mi nestale skroz, a onda sam stavila 400 kubika": Pevačica sedam godina čekala da ode na operaciju, progovorila o…
Blic 26.06.2025
Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi u petoj deceniji važi za jednu od najzgodnijih žena sa estrade, a neretko se spekuliše o njenim estetskim operacijama. Naime, Ivana redovno ide na zatezanje lica, a operisala je nos, kao i grudi… »
Vesti dana »
Debata o Srbiji u Evropskom parlamentu: Reformski koraci bili osnova za preporuku EK o otvaranju Klastera 3, kaže komesarka Kos
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Insajder pre 53 minutajoš 53 povezane
Pala konačna odluka: Marin Le Pen potvrdila nakon što je pobedila sistem: "Biću kandidat na predsedničkim izborima 2027. godine"
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 53 minutajoš 67 povezanih
Burna rasprava u Skupštini Srbije: Vlast i opozicija ukrstile argumente o zakonima i evropskim preporukama
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih