Povezane vesti
"Lako je uništiti zemlju, ali je teško obnavljati i graditi!" Vučić obišao završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo: "Za 7…
Kurir 26.06.2025
"I mnogo sam srećan što sam zajedno sa timom vrednih ljudi bio deo ogromnog uspeha Srbije. Uživećete i videćete da Srbija u mnogo čemu može da liči na Austriju, Švajcarsku... najrazvijenije zemlju", rekao je. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić… »
"Uradili smo nešto što je bio san generacija!" Vučić obišao završne radove na auto-putu, pa poslao snažnu poruku: "a u šta je…
Kurir 26.06.2025
"Nastavićemo da gradimo i da radimo. U radu leže naše buduće pobede, naš veliki uspeh i naša budućnost!", rekao je. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo, prilikom čega je istakao da se… »
Vučić na: +45 stepeni na auto-putu Obišao završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo kod Požege: U radu leže buduće pobede…
Blic 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo na auto-putu Pakovraće - Požega i poručio da u radu leže buduće pobede, uspeh i budućnost. Vučić je na Instagram nalogu "avucic" u videu istakao da ti… »
Vučić na 45 stepeni obišao završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo: U radu leže buduće pobede, uspeh i budućnost (video)…
Dnevnik 26.06.2025
PAKOVRAĆE: Predsednik Srbije Aleksandra Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo na auto-putu Pakovraće - Požega i poručio da u radu leže buduće pobede, uspeh i budućnost. Vučić je na Instagram nalogu "avucic" u videu istakao da… »
Vučić: Uradili smo nešto što je bio san generacijama
Telegraf 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo na auto-putu Pakovraće - Požega i poručio da u radu leže buduće pobede, uspeh i budućnost. Vučić je na Instagram nalogu "avucic" u videu istakao da ti… »
Vučić obišao završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo: Za sedam dana otvaramo auto-put
Morava info 26.06.2025
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi upešnu i snažnu Srbiju. Naglasio je da od razbijanja čaše niko nema koristi, a od one napravljene ima… »
Vučić: Odlučili smo se za teži put, da gradimo uspešnu i snažnu Srbiju (VIDEO)
RTV 26.06.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi upešnu i snažnu Srbiju. "Želeo sam da ovde, na ovom divnom putu od Pakovraće do Čačka, Užicu ka… »
Vučić obišao radove na putu ka Požegi: Gradimo, ne rušimo, lako je nešto razbiti, ali teško je stvoriti (VIDEO)
Euronews 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi uspešnu i snažnu Srbiju. "Želeo sam da ovde, na ovom divnom putu od Pakovraće do Čačka, Užicu ka Požegi, koji… »
Vučić: Odlučili smo se za teži put, da gradimo uspešnu i snažnu Srbiju
RTS 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi upešnu i snažnu Srbiju. "Želeo sam da ovde, na ovom divnom putu od Pakovraće do Čačka, Užicu ka Požegi, koji će biti… »
Autoput do Požege se otvara za sedam dana – predsednik Srbije obišao trasu
Glas Zapadne Srbije 26.06.2025
„čašu je lako razbiti, teško je čašu napraviti, te da je lako jednu zemlju uništavati, teško je obnavljati i graditi. „Onima koji bi da razbijaju i ruše uvek je neuporedivo lakše nego onima koji bi da grade. Umesto da zaustavljamo Srbiju, ja ću uvek da… »
Predsednik Vučić: Odlučili smo se za teži put, da gradimo uspešnu i snažnu Srbiju
Politika 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi upešnu i snažnu Srbiju. "Lako je nešto teško uništiti i razbiti Čašu je lako razbiti, teško je čašu napraviti… »
Vučić: Odlučili smo se za teži put, da gradimo uspešnu i snažnu Srbiju
Telegraf 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na tunelu Laz i Munjino brdo i izjavio da se on odlučio za teži put, da gradi upešnu i snažnu Srbiju. "Čašu je lako razbiti, teško je čašu napraviti. Lako je jednu zemlju uništavati, teško… »
"Čašu je lako razbiti, teško je čašu napraviti": Vučić: Gradićemo uspešnu i snažnu Srbiju
Blic 26.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da će nastaviti da gradi uspešnu i snažnu Srbiju. - Času je lako razbiti, teško je času napraviti. Lako je jednu zemlju uništavati, teško je obnavljati i graditi. Mi smo se, ipak… »
Vesti dana »
Advokatica: Privedeni posle skupa na Slaviji upućeni na prekršajne postupke
Newsmax Balkans pre 12 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 29 povezanih
Đoković izgubio prvi set, pa pobedio Perikara za drugo kolo Rolan Garosa
Politika pre 24 satajoš 95 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 8 satijoš 25 povezanih