Povezane vesti

Put svetosti dostupan svima: Proglašena prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike

Put svetosti dostupan svima: Proglašena prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike

Sputnik 26.06.2025
Amerikanka sa Aljaske, Olga Majkl, prva je pravoslavna svetica iz Severne Amerike, koja je na ceremoniji održanoj u njenom rodnom selu Kvetluk proglašena za „Svetu Olgu, mati čitave Aljaske“, preneli su danas američki mediji. „Ja sam o njoj razmišljala… »
"Sveta Olga, mati čitave Aljaske" Amerikanka Olga Majkl, prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike "Isceliteljka i…

"Sveta Olga, mati čitave Aljaske" Amerikanka Olga Majkl, prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike "Isceliteljka i…

Dnevnik 26.06.2025
ENKORIDž: Amerikanka sa Aljaske, Olga Majkl, prva je pravoslavna svetica iz Severne Amerike, koja je na ceremoniji održanoj u njenom rodnom selu Kvetluk proglašena za "Svetu Olgu, mati čitave Aljaske", preneli su danas američki mediji. Ja sam o njoj… »
Olga Majkl - prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike

Olga Majkl - prva pravoslavna svetica iz Severne Amerike

N1 Info 26.06.2025
Amerikanka sa Aljaske, Olga Majkl, prva je pravoslavna svetica iz Severne Amerike, koja je na ceremoniji održanoj u njenom rodnom selu Kvetluk proglašena za "Svetu Olgu, mati čitave Aljaske", preneli su danas američki mediji. Oglas "Ja sam o njoj… »

Vesti dana »