Povezane vesti
Milošević: Daću sve od sebe da Partizanu donesem mnogo radosti (video)
Sportski žurnal 26.06.2025
Imam osećaj da od ove generacije može da se napravi nešto dobro - veli Marko. Novi golman Partizana Marko Milošević izjavio je da će dati sve od sebe da voljenom klubu donese mnogo radosti. - Dolazak u Humsku za mene definitivno predstavlja krunu… »
Milošević: Doneću Partizanu mnogo radosti
Sport klub 26.06.2025
Novi golman Partizana Marko Milošević rekao je da će dati sve od sebe da svom novom klubu donese mnogo radosti. „Dolazak u Humsku za mene definitivno predstavlja krunu karijere. Svaki igrač sanja ovaj dres, meni se san ostvario i trudiću se da ne stanem… »
Milošević: Daću sve od sebe da Partizanu donesem mnogo radosti
RTV 26.06.2025
BEOGRAD - Novi golman Partizana Marko Milošević izjavio je danas da će dati sve od sebe da voljenom klubu donese mnogo radosti. "Dolazak u Humsku za mene definitivno predstavlja krunu karijere. Svaki igrač sanja ovaj dres, meni se san ostvario i trudiću… »
Partizanovo pojačanje među stativama obećava Milošević: Daću sve od sebe da Partizanu donesem mnogo radosti
Dnevnik 26.06.2025
BEOGRAD: Novi golman Partizana Marko Milošević izjavio je danas da će dati sve od sebe da voljenom klubu donese mnogo radosti. "Dolazak u Humsku za mene definitivno predstavlja krunu karijere. Svaki igrač sanja ovaj dres, meni se san ostvario i trudiću… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne sa saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru koja danima kruži
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana