Povezane vesti
Pjastri spušta loptu posle sudara sa norisom: "Nastavićemo da se trkamo i pobrinućemo se da ne dođemo ponovo u kontakt"
Kurir 26.06.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je danas da on i njegov timski kolega i dalje mogu slobodno da se trkaju jedan protiv drugog u borbi za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon sudara koji su imali u trci za Veliku nagradu Kanade. Noris se izvinio nakon… »
Pjastri: Noris i ja možemo slobodno da se trkamo za titulu
Sportski žurnal 26.06.2025
Trka za Veliku nagradu Austrije vozi se u nedelju od 15 časova. Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je da on i njegov timski kolega i dalje mogu slobodno da se trkaju jedan protiv drugog u borbi za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon sudara koji su… »
Danas 26.06.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je danas da on i njegov timski kolega i dalje mogu slobodno da se trkaju jedan protiv drugog u borbi za šampionsku titulu u Formuli 1, nakon sudara koji su imali u trci za Veliku nagradu Kanade. Lando Noris se izvinio… »
Radio sto plus 26.06.2025
Noris se izvinio nakon što je udario u Pjastrijev bolid pre 11 dana u Montrealu. Zbog tog incidenta Noris je završio trku, a Pjastri je zauzeo četvrto mesto i uvećao je prednost u generalnom plasmanu na 22 boda u odnosu na timskog kolegu. Na današnjoj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Najmanje četiri osobe ubijene u pucnjavi na Menhetnu, među njima i policajac
RTS pre 0 minutajoš 7 povezanih

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana