Povezane vesti
Evo kako je Toni Cetinski smršao 13 kilograma! Zbog njega je i supruga na istom režimu ishrane: Otkrivene tajne dobrog izgleda…
Kurir 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Pevač smršao 13 kilograma: Toni Cetinski sam pere sudove i kuva, a žena je zbog njega na istom režimu ishrane
Blic 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Vesti dana »
Vrućine ne popuštaju: U Srbiji i do 37 stepeni, RHMZ upozorava na visoku opasnost od požara
Glas juga pre 33 minutajoš 27 povezanih
Neviđeno čudo u Nepalu! Radnici bili devet dana zatrpani blatom u tunelu, a onda je stigao spas! Pogledajte kako ih izvlače žive! (foto/video)
Kurir pre 24 minutajoš 13 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Grčki državljanin sprečen da unese 164 lovačka metka u Srbiju: Zaplena na prelezu Preševo
Nova pre 29 minutajoš 10 povezanih