Povezane vesti
Evo kako je Toni Cetinski smršao 13 kilograma! Zbog njega je i supruga na istom režimu ishrane: Otkrivene tajne dobrog izgleda…
Kurir 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Pevač smršao 13 kilograma: Toni Cetinski sam pere sudove i kuva, a žena je zbog njega na istom režimu ishrane
Blic 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Vesti dana »
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp ukazao da su SAD pogodile objekat vezan za brodove za koje se sumnja da prevoze drogu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana