Povezane vesti
Evo kako je Toni Cetinski smršao 13 kilograma! Zbog njega je i supruga na istom režimu ishrane: Otkrivene tajne dobrog izgleda…
Kurir 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Pevač smršao 13 kilograma: Toni Cetinski sam pere sudove i kuva, a žena je zbog njega na istom režimu ishrane
Blic 26.06.2025
Pevač Toni Cetinski u jednom periodu kuburio je sa viškom kilograma, a svojevremeno je ispričao kako je uspeo da skine 13 kilograma. Naime, Toni je uspeo da smrša u toku velikog posta, ali i posta sredom i petkom tokom cele godine. - Često sam na moru… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 30 minutajoš 32 povezane
"Na kraju se desio ozbiljan pad..." Aleksej Pokuševski sumirao utiske posle važne pobede Partizana
Kurir pre 5 minutajoš 40 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Novi poredak: Partizan se popeo na tabeli Evrolige, Zvezda i dalje u vrhu!
Hot sport pre 50 minutajoš 106 povezanih