Повезане вести

Протест у Нишу због избора у Зајечару – „или реакција или радикализација“

Протест у Нишу због избора у Зајечару – „или реакција или радикализација“

Јужне вести 26.06.2025
У знак протеста због, како тврде, нереаговања институција на куповину гласова током локалних избора у Зајечару, студенти и грађани окупили су се испред Основног суда у Нишу на протесту названом „Ултиматум за правду“. Окупљање… »
Протест студената у Нишу „Ултиматум за правду“: Тужилаштво ћути на изборну крађу, али ми нећемо

Протест студената у Нишу „Ултиматум за правду“: Тужилаштво ћути на изборну крађу, али ми нећемо

Глас Зајечара 26.06.2025
Студенти у блокади организовали су вечерас у Нишу протест „Ултиматум за правду“ због тога што, како истичу, Више јавно тужилаштво у Нишу није реаговало на изборне нерегуларности уочене на локалним изборима у Зајечару. Они су се… »
Протест у Нишу због „изборне крађе“ у Зајечару

Протест у Нишу због „изборне крађе“ у Зајечару

Нишке вести 26.06.2025
Студенти у блокади нишког Универзитета организовали су вечерас протест „Ултиматум за правду“ због тога што, како су казали, Више јавно тужилаштво у том граду дуже од 10 дана „ћути на куповину гласова и очигледну изборну крађу у… »
Студенти и грађани Ниша протестовали због ћутања тужилаштва на дешавањима на изборима у Зајечару

Студенти и грађани Ниша протестовали због ћутања тужилаштва на дешавањима на изборима у Зајечару

Бета 26.06.2025
Студенти у блокади нишког Универзитета организовали су вечерас протест "Ултиматум за правду" због тога што, како су казали, Више јавно тужилаштво у том граду дуже од 10 дана "ћути на куповину гласова и очигледну изборну крађу у… »

Инсајдер 26.06.2025
Студенти у блокади нишког Универзитета организовали су вечерас протест "Ултиматум за правду" због тога што, како су казали, Више јавно тужилаштво у том граду дуже од 10 дана "ћути на куповину гласова и очигледну изборну крађу у… »

Радио сто плус 26.06.2025
Студени и грађани окупили су се најпре на раскрсници испред основног суда, а након 16 минута тишине, организовали су протестну шетњу до Скупштине града Ниша и Вишег јавног тужилаштва које се налази у некадашњој касарни “Филип… »
Протест студената у Нишу "Ултиматум за правду": Тужилаштво ћути на изборну крађу, али ми нећемо

Протест студената у Нишу "Ултиматум за правду": Тужилаштво ћути на изборну крађу, али ми нећемо

Н1 Инфо 26.06.2025
Студенти у блокади организовали су вечерас у Нишу протест "Ултиматум за правду" због тога што, како истичу, Више јавно тужилаштво у Нишу није реаговало на изборне нерегуларности уочене на локалним изборима у Зајечару. Оглас Они… »
Протести у Нишу због нереаговања тужилаштва на нерегуларности у Зајечару

Протести у Нишу због нереаговања тужилаштва на нерегуларности у Зајечару

Ал Јазеера 26.06.2025
Студенти и грађани у Нишу протестују због тога што Више јавно тужилаштво у том граду није реаговало на, како наводе, нерегуларности на локалним изборима у Зајечару. Избори су одржани су 8. јуна, а опозиција у Зајечару, коју су… »

Нова 26.06.2025
Студенти у блокади организовали су вечерас у Нишу протест "Ултиматум за правду" због тога што, како истичу, Више јавно тужилаштво у Нишу није реаговало на изборне нерегуларности уочене на локалним изборима у Зајечару. Они су се… »

Нови магазин 26.06.2025
Студенти у блокади организовали су вечерас у Нишу протест "Ултиматум за правду" због тога што, како истичу, Више јавно тужилаштво у Нишу није реаговало на изборне нерегуларности уочене на локалним изборима у Зајечару. Они су се… »

Вести дана »